sirova štručka napisal/-a:in tu se tvoj problem začne
Kakšen to? Ti sama si en velik problem.
ana27 napisal/-a:Kako naj bo nekdo, ki ga ne poznam moški mojih sanj? Ne vem mogoče sem preveč zahtevna, a jaz rabim človeka precej spoznat, da lahko on sploh postane moški mojih sanj.
Zame je pevec, igralec, maneken popolnoma edentičen vsakemu drugemu človeku in ne vem kaj jih sploh omenjaš.
Najboljši tip je zame nekdo v katerega sem zaljubljena. Drugi zame niso najboljši tipi, čeprav sem teh znanih, spedenanaih imela priložnost mnogo spoznat. Mogoče me odbijajo prav zaradi tega, ker so znani in opevani kao dobri tipi, ampak meni niso.
Men osebno pa je pomembno koliko punc je imel moški pred mano, ker z nekom, ki je dal 100 žensk skoz res nimam želje bit.
haley napisal/-a:ana27 napisal/-a:Kako naj bo nekdo, ki ga ne poznam moški mojih sanj? Ne vem mogoče sem preveč zahtevna, a jaz rabim človeka precej spoznat, da lahko on sploh postane moški mojih sanj.
Zame je pevec, igralec, maneken popolnoma edentičen vsakemu drugemu človeku in ne vem kaj jih sploh omenjaš.
Najboljši tip je zame nekdo v katerega sem zaljubljena. Drugi zame niso najboljši tipi, čeprav sem teh znanih, spedenanaih imela priložnost mnogo spoznat. Mogoče me odbijajo prav zaradi tega, ker so znani in opevani kao dobri tipi, ampak meni niso.
Men osebno pa je pomembno koliko punc je imel moški pred mano, ker z nekom, ki je dal 100 žensk skoz res nimam želje bit.
claire napisal/-a:Horus napisal/-a:claire, a si upas trditi, da nekateri ljudje niso le kup tezav?
tega nisem rekla, niti si tega ne bi upala trditi. a tukaj je govora o tem, da naj bi bile ženske na splošno v zvezi povzročale le težave. kakor hitro se to moškemu zazdi, je čas, da jo pusti.
toda obstaja mnogo imbecilov, ki mislijo, da ni možna zveza z razumevajočo, pošteno, ljubeznivo žensko. da so (smo) vse le prasice, ki zatirajo želje/ hobije/prijatelje/družabno življenje partnerja. in da so največji revčki, ker ne morejo popivati vse vikende s svojimi debilnimi, 100 let samskimi prijatelji, ki ne vejo kaj je zobna ščetka. če se kje najde moški, ki raje VSE vikende lazi naokrog, namesto, da je s svojo žensko, potem ta ni dorasel zvezi. ne govorim o tem, da se ne sme it na pivo, tekmo, karkoli. a da jim je prioriteta pivo in ne dober f**, je pa primitivno in za zbruhat.
in takih je ogromno. in pol stokajo in govorijo okrog kako imajo tečno babo, v resnici je pa nevzgojen kreten, ki ne ve KAJ ženska v resnici je, ne ljubi svoje ženske, kaj šele da bi jo spoštoval.
sirova ..sirova štručka napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:haley napisal/-a:ana27 napisal/-a:Kako naj bo nekdo, ki ga ne poznam moški mojih sanj? Ne vem mogoče sem preveč zahtevna, a jaz rabim človeka precej spoznat, da lahko on sploh postane moški mojih sanj.
![]()
![]()
![]()