Sex And The City
Jst pa vidm sebe kot nekaj med Carrie in Charlotte....ker po eni strani rada tko zapisujem svoja razmišljanja, včasih mal fantaziram, rešujem še tuje probleme in se sprašujem o obstoju Mr.Right!
Po drugi strani sem pa zadržana, rahlo konzervativna in ful taka romantična in sanjava dušca..kot Charlotte!
Po drugi strani sem pa zadržana, rahlo konzervativna in ful taka romantična in sanjava dušca..kot Charlotte!
- Mrs. Smiley
- Sramežljivka
Maychy napisal/-a:Mislm, da še najbolj Miranda. Intelektualka, ki se zna zabavati, se trudi za kariero, a je (slej ko prej) pripravljena sprejeti stvari, ki jih prinese življenje, čeprav niso bile v originalnem načrtu (npr. materinstvo). Miranda je močna ženska (mislim, da še najbolj od vseh).Morda mi je dejstvo, da ne analizira svojih zvez tako podobno kot Carrie ali Charlotte še bolj všeč...
Tudi meni je najbližje Miranda, vedno je tako nekako realna, z obema nogama trdno na tleh

hmmm... jst sm vsaki po mal podobna,...pri vsaki mi je kj vsec!!! Zelim si bit pa taka kokr sm zj,sam vsen mal prevec zaupam enim
na koncu izpde da sm jst kriva za vse kar se dogaja sam vsen se nepustim 

Ce bi ena dezna kaplja lahko dokazala kako te pogresam,koliko mi pomenis,..potem bi dezevalo celo tisocletje!!!
Bodi vedno tisto kar si in ne to kar moras biti!!!
Bodi vedno tisto kar si in ne to kar moras biti!!!
- zdravstvenik
- Sramežljivka
- zdravstvenik
- Sramežljivka