Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

p!ka napisal/-a:Ubistvu ne vem. Tko me privlačijo tiste klopce (mogoče zarad oblike Slika ), da si se kr gor dala pa Mojga poteglna nase, da ma da dol. Slika PS: Tiste lučke sploh ne zgledajo slabo.

OT: tiste lučke so grozne :S
~¤Napad je najboLjša obramba.¤~
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
fashion.freak
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fashion.freak »

Jas pa nisem ravno zato da te lahko vlkokdo vidi.. dobro, v avtu, ki je parkiran v gozdu kamor nihče ne hodi, ok.. samo ne pa na nekih klopcah, pa bazenih.. no saj če vam sede zakaj pa ne, pri meni je pa to no go (:

mam pa eno vprašanje:
smo šle zadnjič v kino, pa smo pač sedele v zadnji vrsti, 5 sedežev levo od nas sta pa dva začela sexat.. nevem če sta ravno sexala ker nisem celi cajt tja gledala, rajcal ji je pa ziher tamalo ker se je pač vidla njegova roka :razz: no zanima me če je že katera to poizkusila, torej sex v kinu, v dvorani polni ljudi, mislim da je vsaj pol dvorane vedlo, nekateri so tja gledli, onadva sta se samo režala pa dalje kot da nič nebi blo..
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Hmmm kje sm že sexsala z svojim tipom :PPP ... lovska opazovalnica,gozd,košarkaško igrišče zraven hale tivoli,vseh parkirišč raje ne omenjam :) , za zloženimi hlodi dreves, skoraj da v praznem tobuganu v Simonovem zalivu, terasa od stolpnice ... :))) Pač adrenalin sede :)

Fajn je to počet doma ... v naravi pa bolj divje :)

Sam v snegu ob drevesu sred hoste je pa še bl zanimiv filing, ko pozabš d je zuni like -5 :P
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
Haro
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Haro »

I like lovska opazovalnica :P
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

tudi jaz sem za to.. parkrat prakticirala.. drugač pa ena zanimiva prigoda. sma enkrat sexala pod hidroelektrarno mariborski otok, pod jezom na eni taki jasici. ful moreš olezat da to tja prideš in čist samoten kraj. in jas na njem in se ful zibljem, usločeh hrbet, ful jaham in naenkrat odprem oči in vidim enega deda kak naju opazuje iz brega kakih 30 metrov stran. in jas ful ono glej, en naju opazuje. in hočem vzet brsačo, da bi šla dol iz njega, ko starega naenkrat več ni blo.. in malo boljše pogledam in se je skril za eno čist malo brezico n začel drkat. pacek packasti... (itak sma nehala sexat, da nebo kaka perverznica mela kakih smešnih idej)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Haro
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Haro »

najboljše je še vedno na plaži..najprej sončni zahod..potem zvezde, veterček..vino..mmm
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

fashion.freak napisal/-a:Jas pa nisem ravno zato da te lahko vlkokdo vidi.. dobro, v avtu, ki je parkiran v gozdu kamor nihče ne hodi, ok.. samo ne pa na nekih klopcah, pa bazenih.. no saj če vam sede zakaj pa ne, pri meni je pa to no go (:

mam pa eno vprašanje:
smo šle zadnjič v kino, pa smo pač sedele v zadnji vrsti, 5 sedežev levo od nas sta pa dva začela sexat.. nevem če sta ravno sexala ker nisem celi cajt tja gledala, rajcal ji je pa ziher tamalo ker se je pač vidla njegova roka :razz: no zanima me če je že katera to poizkusila, torej sex v kinu, v dvorani polni ljudi, mislim da je vsaj pol dvorane vedlo, nekateri so tja gledli, onadva sta se samo režala pa dalje kot da nič nebi blo..

drgnt se je itak povsod lepo :D ampk do ene meje,sploh v kinu k so usi nagužvani en zravn druzga hehehh
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Haro napisal/-a:najboljše je še vedno na plaži..najprej sončni zahod..potem zvezde, veterček..vino..mmm

No, ko bo poletje bom to predlagala decu ... sam veš kje zna biti tudi lepo v Škocjanu tam ob Reki (reki) .... Ni čez divjino narave :P ... sam treba to sprobat še kje pod Triglavom, kjer ma narava dost skritih kotičkov :evil:
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
pupi1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pupi1 »

Sama misel,da te lahko nekdo zaloti je zame zelo vzburljiva.Hmm seksala pa sem že v parku na jasi na parkiriščih v gozdu in še bi lahko naštevala :razz: Seks v spalnici postane dolgočasen.Zato je fajn,da si ga kdaj popestriš tudi na javnem kraju.Na kratko seksam tam,kjer je prilika in želja :oops:
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

ojej k ste omenle lovsko opazovalnico oz. ena je omenla.. jst sm sam enkrat pa še takrt je blo ful nestabilno (stara lesenjača) in sm se bala, da se bo vse zrušl :eek: :D je blo pa zanimiv, ponoč pa dol se je vidlo naselje, gor zvezde... midva pa divje... :twisted:
*tinkabinka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkabinka* »

med trtami nazadnje :lol:
drgač pa v avtu kar je standard tud že v wcju-ne priporočam, zelo nehigiensko.., v gozdu, v parku, na travniku..
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ravno vceraj....v gozdu :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ A ni mal mrzlo? :D

Ali pač v avtu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

v avtu :) . se mi je zdelo ene 10 minut pa sva pol ugotovila da sva bla ubistvu kar neki casa tam :oops: . je bilo pa ok ker je bilo cisto spontano :twisted:
Odgovori