purple_rain napisal/-a:ebayg00fy_qa napisal/-a:
Osvežujem!Nihče ne ve?
jp
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=hair+bow+lady+gaga&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=hair+bow&_osacat=0
purple_rain napisal/-a:ebayg00fy_qa napisal/-a:
Osvežujem!Nihče ne ve?
purple_rain napisal/-a:^^Ja sej, tko sem že uspešno nakupovala, sam za tole firmo pa ne vem kje jo najt v Slo.
Dita- napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^Ja sej, tko sem že uspešno nakupovala, sam za tole firmo pa ne vem kje jo najt v Slo.
Animala pa res žal še nikjer v Sloveniji nisem zasedila (drugače škoda, ker majo ful fletne stvari).
Jz tut načrtujem spet en nakup po telih praznikih na surfdomucan't wait
1. vem, da je na surfdome; zato sem tud sem prišla vprašat punce za njihove izkušnje s to stranjo*kayka* napisal/-a:Ja pri nas ni Animal stacune, niti njihovih izdelkov, pa upam da bo cimdalj tko ostal, ker ko bo enkrat pri nas bojo vsi to nosil, tko k roxy... maš pa na surfdome njihove izdelke, je pa to angleška znamka, tko da po angliji maš cel kup tega
purple_rain napisal/-a:1. vem, da je na surfdome; zato sem tud sem prišla vprašat punce za njihove izkušnje s to stranjo*kayka* napisal/-a:Ja pri nas ni Animal stacune, niti njihovih izdelkov, pa upam da bo cimdalj tko ostal, ker ko bo enkrat pri nas bojo vsi to nosil, tko k roxy... maš pa na surfdome njihove izdelke, je pa to angleška znamka, tko da po angliji maš cel kup tega
2. ja, je polna anglija (pa verjetno še katera druga država) - škoda ker nismo glih vsak dan tam, ane; po drugi strani je pa res zelo lahko dostopno dandanes
3. ja ti boga revica, potem pa ne bi bla edina kul bejba z oblačili te znamke, al kaj?
;) Tudi ti ne kipiš ravno od viška prijaznosti..*kayka* napisal/-a:Ja pri nas ni Animal stacune, niti njihovih izdelkov, pa upam da bo cimdalj tko ostal, ker ko bo enkrat pri nas bojo vsi to nosil, tko k roxy... maš pa na surfdome njihove izdelke, je pa to angleška znamka, tko da po angliji maš cel kup tega