Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

purple_rain napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Kje (če kje) bi se dalo kupiti pentjo iz las, kakršno nosi Lady Gaga? :)

KLIK

Osvežujem! :) Nihče ne ve? :(
ebay

jp
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=hair+bow+lady+gaga&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=hair+bow&_osacat=0
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

purple_rain napisal/-a:^^Ja sej, tko sem že uspešno nakupovala :D, sam za tole firmo pa ne vem kje jo najt v Slo. :?

Animala pa res žal še nikjer v Sloveniji nisem zasedila (drugače škoda, ker majo ful fletne stvari).
Jz tut načrtujem spet en nakup po telih praznikih na surfdomu :P can't wait
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

sirova štručka napisal/-a:iz svojih las po moje nima, ima pa iz enih las :lol: res bi rada imela to na glavi?

Ja?! :D Imam že nekaj podobnega, kito iz umetnih las, in zelo lepo izgleda. :D

Hvala za info!
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Pa ti veš kaj Lady Gaga s to pentljo sporoča?? :eek: :eek: :eek: :eek:

I like Minnie Mouse :D Slika
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Dita- napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:^^Ja sej, tko sem že uspešno nakupovala :D, sam za tole firmo pa ne vem kje jo najt v Slo. :?

Animala pa res žal še nikjer v Sloveniji nisem zasedila (drugače škoda, ker majo ful fletne stvari).
Jz tut načrtujem spet en nakup po telih praznikih na surfdomu :P can't wait

Ja pri nas ni Animal stacune, niti njihovih izdelkov, pa upam da bo cimdalj tko ostal, ker ko bo enkrat pri nas bojo vsi to nosil, tko k roxy... maš pa na surfdome njihove izdelke, je pa to angleška znamka, tko da po angliji maš cel kup tega
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*kayka* napisal/-a:Ja pri nas ni Animal stacune, niti njihovih izdelkov, pa upam da bo cimdalj tko ostal, ker ko bo enkrat pri nas bojo vsi to nosil, tko k roxy... maš pa na surfdome njihove izdelke, je pa to angleška znamka, tko da po angliji maš cel kup tega
1. vem, da je na surfdome; zato sem tud sem prišla vprašat punce za njihove izkušnje s to stranjo
2. ja, je polna anglija (pa verjetno še katera druga država) - škoda ker nismo glih vsak dan tam, ane; po drugi strani je pa res zelo lahko dostopno dandanes
3. ja ti boga revica, potem pa ne bi bla edina kul bejba z oblačili te znamke, al kaj? :lach:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

evo, en posnetek, kako se naredi lady gaga frizura imam tukaj :)
maLaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maLaaa »

a slučajno ktera ve, kje kupit vijolčne al pa črne hlače za bordanje po zmerni ceni. Pa če ktera pozna kkšno dobro internetno stran?
Uporabniški avatar
ancice*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ancice* »

pa kaj ti moreš res v vsako temo isto kopirat wangxin1r, da ne omenjam tega da sploh ne spada v temo moda!!
hvala, da ste izbrisali post!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

purple_rain napisal/-a:
*kayka* napisal/-a:Ja pri nas ni Animal stacune, niti njihovih izdelkov, pa upam da bo cimdalj tko ostal, ker ko bo enkrat pri nas bojo vsi to nosil, tko k roxy... maš pa na surfdome njihove izdelke, je pa to angleška znamka, tko da po angliji maš cel kup tega
1. vem, da je na surfdome; zato sem tud sem prišla vprašat punce za njihove izkušnje s to stranjo
2. ja, je polna anglija (pa verjetno še katera druga država) - škoda ker nismo glih vsak dan tam, ane; po drugi strani je pa res zelo lahko dostopno dandanes
3. ja ti boga revica, potem pa ne bi bla edina kul bejba z oblačili te znamke, al kaj? :lach:

Človk ti hoče pomagat, ti pa tkole...js bi se mau zamisnla na tvojmu mestu! Vse kar ti lahko rečem je:"V novem letu ti želim, da se ti močno izboljša osebnost..." :roll:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

^^ :respekt:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

;) Tudi ti ne kipiš ravno od viška prijaznosti..

Sicer pa, hvala, lepe želje tudi tebi. :D

it's always more fun to share with everyone
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

A je bila katera kaj v H&M zadnje čase? Imajo kaj normalnih kril? Iščem nekaj enobarvnega, srednje dolžni, ozek kroj. A imajo res že znižanje in koliko?
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

majo, večinoma v črni ali sivi barvi... za znižanja pa nevem. verjetno bodo zdaj tretjega, ko se začnejo razprodaje, imeli kaj. :) drugače pa majo veliko kril zdaj v zari, res lepih :)
Bellci
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bellci »

forever 21 ni nikjer v sloveniji ane :( ?
Zaklenjeno