Jochie, hvala škoda edino ko ni vseh vas v tisti podtemi.
Sunshine, ni potrebe, se mi zdi, kot sem že omenila, da ne sodeluje veliko, oziroma zdaj že skora dva meseca sploh ne. Jaz sem jo pustila za seboj,se raje ubadam z bolj pozitivnimi ljudmi
meni je pa kul da se ne objavi seznam...pa nisem tista ki je darilo naprej poslala moja obdarovanka se še kar nič ne javi, jaz pa upam na darilo v ponedeljek ali torek, ker potem me spet ne bo doma do sredine januarja
Tudi jaz še nisem dobila, tudi sama upam na darilo naslednji teden. V nasprotnem primeru ga bom odprla šele 10. januarja, ker grem na dopust. Komaj čakam.
Mogoče pa bi Libido po zs poslala imena tistim, katere bi zanimalo, tukaj pa se ne bi objavil.
Je pa to obdarovanje vseeno lepo in z lepim namenom organizirano. Sem že premislila in bom definitivno tudi naslednje leto sodelovala.
jaz sn za to da se pove kdo je ta uporabnica... drugač pa sem bla dans na pošti, pa je bla zaprta... v nedejo itak ne dela.. tak da draga moja božička... tut če si mi fsrane zokne poslala, bom čist navdušena, ker me že ful zanima kaj je.... razn če me na pošti čaka kaj drugega, pa se brez veze mučim, pa živciram, kaj je v paketu...
torej .. očitno ja .. ista uporabnica ki je lani poslala naprej haley-ino darilo je letos tako nardila tudi z darilom ki ga je prejela od UG84 pa kako je ni sram to nardit in se potem še pojavljat na forumu .. in se celo še enkrat prijavit na obdarovanje in nardit spet isto! jst bi tukaj zahtevala kakšen strožji ukrep (sunshine?), definitivno pa naslednje leto ne bo imela možnosti da se prijavi na obdarovanje!
Libido. napisal/-a:torej .. očitno ja .. ista uporabnica ki je lani poslala naprej haley-ino darilo je letos tako nardila tudi z darilom ki ga je prejela od UG84 pa kako je ni sram to nardit in se potem še pojavljat na forumu .. in se celo še enkrat prijavit na obdarovanje in nardit spet isto! jst bi tukaj zahtevala kakšen strožji ukrep (sunshine?), definitivno pa naslednje leto ne bo imela možnosti da se prijavi na obdarovanje!
ne,ne, ti jo kar pusti, naj se naslednje leto prijavi pa mene izžrebaj, da bom njen božiček pa ji bom poslal 20 evrov (v enem kosu) pa me zanima, kaj bo naprej poslala!