deviška kožica?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

softTouch napisal/-a:a je tvoja ginekologinja res prepričana, da nimaš tko močne deviške kožice, da bi ti jo bilo smiselno prerezat? ker če te boli že, če samo prst noter daš, pol se mi zdi da je to možno

Logično, da jo boli že prst ali tampon. To nima veze z deviško kožico kot tako oz. ne pomeni, da je slednja nujno tako močna, da bi moral biti potreben kirurški poseg. Povsem mogoče je, da je problem preprost in gre za nesproščenost - neverjetno, koliko lahko slednja oteži prodiranje, predvsem če je punca še devica.
jaz16709
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaz16709 »

rekla mi je da vidi kao luknico. in da bo pač treba potrpet pa bo šlo. :) je rekla da ona na silo nebo nič..
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

jaz16709 napisal/-a:ja saj jaz tut mislim da ni najbolša stvar. se pol lahk še na njega prenese gel in ja..
sam res se mi je teško sprostit zdaj ko vijim da tak boli. :o prijatlce se mi smejejo ko pravim da mi gre kr na jok zraun :lol:
ampak enkrat bo pa že res moglo it. :)

Ija, draga moja, to večino punc boli. Jaz se spomnim prvič ko sem si tampon vstavla (in ja, bila sem devica) sem jamrala in jaukala še celi dan. Pri prvem seksu sem skoraj umrla od bolečine, pa sem preživela.. samo pač treba se je sprostit, dolga predigra, pa moški ne sme bit pregrob.
Sicer pa če že zdaj tak jamraš - kaj bo pa potem ko boš rojevala ??
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

tudi mene je močno bolelo ampak lej.,enkrat je morala vsaka potrpeti.no nekatere imajo srečo in jih ne boli ampak pač si ena iz med mnogih :) tako da daj si nekaj med zobe in stisni . :D pa primi ga tak da mu boš nohte not zarila pa naj na hitr on opravi svoje.
za omrtvičenje tut js ne bi bla glih. ne vem no. se da po naravni poti.če pa res ne potem pa ja. .. uporabi.. to pa ne vem kako.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

S tamponi pa ne vem kok je , nism jih prej uporabljala :) večino boli, sama bi ti odsvetovala te kreme, ker če gre po naravni poti je boljše, predvsem pa rabita veliko potrpljenja, nikamor se vama ne mudi, pa enkrat bo že uspelo, pa bodi res čim bolj sproščena, ker to je full pomembno.
Zadnjič spremenil čuftika, dne 29. Maj. 2010 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Eleven
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eleven »

...
Zadnjič spremenil Eleven, dne 16. Jan. 2010 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Ne, sploh ni nujno, da prvi spolni odnos boli, niti da krvaviš. Vse je odvisno od deviške kožice in tvoje sproščenosti, odnosa kot takega ... Ne skrbi glede bolečine že vnaprej - če nimaš težav z vstavljanjem tamponov, super, ko bo dovolj daleč za seks, pa boš že videla, ali boli ali pač ne ... Povsem mogoče, da ne bo, če pa bo, pa potrpiš in je potem lažje :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Eleven napisal/-a:Mene pa nekaj zanima...tudi sama še nisem imela spolnih odnosov, me pa vstavljanje tampona ni nikoli bolelo. A je možno, da nimam več dev. kožice - enkrat sem nerodno ,,padla'' s kolesom in mi je potem par kapljic krvi priteklo.
A pa to res tako boli, ko prvič seksaš?

dvomim da bi se ti od enega nerodnega padca predla deviška kožica, zdi se mi zelo težko verjetno. Ker je deviška kožica kr globoko in se rabiš mal potrudit da se predre, ne poči kr tak, upam da se razumeva :wink:
Glede tampona pa, tut jz imam par kolegic, ki so tampon uporabljale komot pa so takrat bile še nedolžne, tko da to ni zej garancija da nimaš več deviške...Glede bolečine pri prvem spolnem odnosu je tak kot je rekla MSN, odvisno od vsake punce posebej, ene nič ne čutijo, ne krvavijo, ene pa boli in se pojavi tut kri....
je boljš da je fant prvič odzgoraj, kot je že ena napisala, čeprav kao takrat ti res nimaš nobenega nadzora, ampak verjetno vsaka lahko zaupa svojemu fantu in ve da bo nežen, predvsem pa ne sekiri se vnaprej, :wink:
Odgovori