ŽuŽa napisal/-a:softTouch napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu. Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job
, masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala
). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.
Pa itak, da se ne dajo sam taki boni, pač so samo en dodatek zraven darila.
men se tud to zdi otročje, se mi zdi da si to bolj srednješolske fore. sploh pa recimo blow-job, mislim kako to zgledaKar enkrat pride tip do tebe ti pomoli ta bon pod nos in ti mu ga začneš vlečt (kar bi bil edini smiselni način uporabe bona,ampak totalno neokusen). Ker seksata najbrž tako ali tako in najbrž mu tud blow-job nardiš tako al tko, kje je pol fora tega bona? ena neumestna situacija, ko ti on med seksom da bon?
Ja, čist v polno si zadela. Midva lepo seksava, in kar naenkrat fant privleče denarnico s poličke, vzame ven bon, mi ga da in jst mu ga začnem vlečt.
No ja u resnic je mal drgač, recimo sva nekje sredi Ljubljane in mi reče potihem: Jst bi pa dons en bonček unovču zvečer....pač v hecu rečeno...in pol se ta hec nadaljuje
.
Sicer pa mi je smešno v kakšne stvari se sploh vtikujete, eni tko, drugi drgač, a ne
softTouch napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:softTouch napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Men ni pa to čist nč otročje, niti mojmu tipu. Sva si že velikrat poleg glavnega darila za hec podarila take bone na katerih so pisale čist različne zadeve (te peljem na pivo, greva v kitajsko, blow job
, masaža...pa še par zadev katerih ne bi zdej omenjala
). Se mi zdijo vsaj bolj osebni, kukr tisti trgovinski boni npr.
Pa itak, da se ne dajo sam taki boni, pač so samo en dodatek zraven darila.
men se tud to zdi otročje, se mi zdi da si to bolj srednješolske fore. sploh pa recimo blow-job, mislim kako to zgledaKar enkrat pride tip do tebe ti pomoli ta bon pod nos in ti mu ga začneš vlečt (kar bi bil edini smiselni način uporabe bona,ampak totalno neokusen). Ker seksata najbrž tako ali tako in najbrž mu tud blow-job nardiš tako al tko, kje je pol fora tega bona? ena neumestna situacija, ko ti on med seksom da bon?
Ja, čist v polno si zadela. Midva lepo seksava, in kar naenkrat fant privleče denarnico s poličke, vzame ven bon, mi ga da in jst mu ga začnem vlečt.
No ja u resnic je mal drgač, recimo sva nekje sredi Ljubljane in mi reče potihem: Jst bi pa dons en bonček unovču zvečer....pač v hecu rečeno...in pol se ta hec nadaljuje
.
Sicer pa mi je smešno v kakšne stvari se sploh vtikujete, eni tko, drugi drgač, a ne
ja sej lih zato, ker mi ni jasno kako se take stvari vnovčijo. kakor komu paše, meni še vedno ne potegne tole