študentka20 napisal/-a:jaz sem tudi včeraj poslala, tako da mislim, da je danes dobila...sama pa še nisem dobila ničesar.

Oglašam se z veselo novico, da mi je božiček danes prinesel dariiiilce

Hvala, študentka20! Ful si me razveselila :bussi: Jeeej, komaj sem se zadržala, ko sem mogla pol urce počakat na fotoaparat, da se nisem zagnala v paketek!
Izgledalo je obetavno:
V prvem paketku je bil še en paketek (lubani mediji

):
Previdno odstranim medvedke...in pridem še do enega paketka! Čudovita škatlica, skrivnostno vijolična...hmmm...le kaj se skriva tu notri??
Jeeej, pa smo prišli do cilja!!!
Od kozmobožičke sem dobila prijetno pisemce (pohvale za zelo lepo pisavo!!!), lip gloss essence v čudoviti rjavi barvi, tak medene ustnice naredi! Full mi je vseč, ker nisem pristaš raznih roza zadev in sem ga že preizkusla in se mi dopade na meni! Dobila sem tudi trakec za lase v črni in svetlomodri, ki bo sedaj prav prišel, ker so mi že sprednji lasje full zrasli, pa se mi ne da spravit k frizerju in mi že rahlo lezejo v učke...hvala, študentka20! Zraven je tudi dišeče milo v obliki vrtnice, ki je tako lepo, da ga ne bom porabla, temveč sem ga že postavila v potpuri v kopalnici in naj krasi ta prostor.
Še enkrat hvala, moja cosmobožička, za tako prijetno presenečenje
@ urš*
me veseli, da ti je všeč! Med in džem je domače izdelave, izpod pridnih rok čebelice Mamice in mojih