Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

girl19 napisal/-a:gaby_ hvala za odgovor...
jao, misliš da je dejansko kaka možnost da je dejansko kaka prodajalka tko prijazna? ima kera kako pozitvno izkušnjo glede tega?

Drugače v Nami sem že gledala, vendar ga ni, morm jutri pregledat še BTC..sej drugje ni Benetton trgovine ne? Emporium mislim da ima samo za otroke in nosečnice?

Kaj pa če bi šla do Italije pogledat. Jaz sem bila v soboto v Standi in bi dobila 100%
girl19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a girl19 »

Hihi..veš, da ravno tam sem ga videla..in je zmanjkalo številk v barvi, ki sem jo želela... :(( Si bla na sejmu, ne? :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Ja :) Pol pa res ne vem. V Novi Gorici je tudi od Benettona trgovina. Mogoče ga bi tam imeli.

Mene pa še nekaj zanima, če katera ve... Sem hotela nekaj kupit na www.akamuti.com. Plačala bi s kartico Mastercard. Vse je šlo ok. Pol pa, ko sem pritisnila pay, se mi odpre stran od Banke Koper, da moram vpisat Securecode. Šla sem vprašat na banko, kaj je to in so mi dali čitalec, ki mi vsakič pove novo Securecode. Sem poskusila še enkrat, ampak mi napiše, da ni pravilna. Torej, ali kdo ve, kaj bi morala narediti oz. kaj je ta Securecode?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

naročajo v trgovinah, ampak kokr kje, recimo s.oliver vem da ti gre tolk na roke... preverjeno :) ko sm pa enkat u HM prašala če lahko samo pokličejo v LJ če majo kje, pa niso hotl :roll: tko da to kr prašej...se splača :)
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

MasterCard® SecureCode™ is a new service from MasterCard and your card issuer that provides added protection when you buy online. There is no need to get a new MasterCard or Maestro® card. You choose your own personal MasterCard SecureCode and it is never shared with any merchant. A private code means added protection against unauthorized use of your credit or debit card when you shop online.

Every time you pay online with your MasterCard or Maestro card, a box pops up from your card issuer asking you for your personal SecureCode, just like the bank does at the ATM. In seconds, your card issuer confirms it's you and allows your purchase to be completed.
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

jaz mam en problem..nedolgo nazaj sem se prijavla na paypal. Ko hočem naročit prek ebaya mi napiše naj vnesem paypal 4 mestno kodo in nimam pojma kaj je to in kje naj jo dobim..? Dokler je ne dobim verjetno nebom mogla naročati.. LP
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

bonnie taylor napisal/-a:jaz mam en problem..nedolgo nazaj sem se prijavla na paypal. Ko hočem naročit prek ebaya mi napiše naj vnesem paypal 4 mestno kodo in nimam pojma kaj je to in kje naj jo dobim..? Dokler je ne dobim verjetno nebom mogla naročati.. LP

Ta koda je napisana na izpisku, ki ga dobiš po pošti (ali na spletni banki, če jo imaš), tam pri tisti transakciji, ko ti je paypal zaračunal en evro.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Ricolinka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ricolinka »

Spletna trgovina z modnim nakitom:

http://modni-nakit.eu
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

A še je kakšna izmed bolj 'zanesljivih' slovenskih strani z adidas, nike obutvijo, in ceneje seveda kot v trgovinah?

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Tuki pri supergicah je odvisno od modela oz od tega,kok so znižane.Kakšne so lih tok cenej prek spleta,da te pol s poštnino pride isto al pa sam 1€ cenej.Se ti pa splača učlant pa pol s kartico,ki jo dobiš v trgovino in tam kupiš supergice po tej spletni, znižani ceni.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

No, jz sem ga pa nazadnje usrala - za nek pulover naročila preveliko cifro in je ... humongous! Jz sem se par minut sam smejala, ko sem to vidla kolk je ogromen! :lach:
Zdej pa gruntam, če bi ga mogoče lahko bratu podarila (je k sreči dost univerzalen motiv).
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Ne me kregat, da delam neki ful reklamo, ampak tole vam pa res lahko priporočam, če ste ljubiteljice unikatnega nakita iz papirne tehnike. No, mogoče pa bo punca kdaj prešla še na druge tehnike, to sicer ne vem. Skratka imenuje se pa Lunatico.
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Malo pomoči prosim.

Naročam naj oblačil iz ZDA. Vrednost oblačil je 60 evrov. Skupaj s poštnino je to 80 evrov.
Poleg pa piše tudi: This order total is 100% guaranteed. There will never be any additional charges due upon delivery.
Kaj to pomeni? Da mi ne bodo zaračunali nič več zraven? Nobene carine?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

To pomeni le, da ti ta stran ne bo nič dodatnega zaračunala.
+20% ti verjetno ne uide (torej okoli 16€).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori