kako fantje pokaažejo punci da jim je všeč?
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
Marichuy90 napisal/-a:Bom še mojo zgodbico delila z vami... všeč mi je fant, s katerim se videvama bolj kot ne le na faxu. Velikokrat ga kliknem na msn-ju, pošljem kakšen sms glede faxa... vedno prijazno odpiše, vendar skoraj nikdar ne naredi 1. koraka sam. Na faxu se mi zmeraj lepo nasmeji, pride do mene, mi pomaha... so to kakšni znaki, da sm mu všeč?
Ne.To je znak, da sta sošolca.
saskica napisal/-a:ja neki jih je takih...pa tko mežika kšn.. pa en je ampak ga ne poznam osebno samo tako na videz.. isto me gleda in ne umakne pogleda dokler ga jaz ne...
:knuddel:
mežika

sirova štručka napisal/-a:boš imela cosmo poroko?
^Jaa. Načrtujem nekak 20.10.2010.
Vse bo v roza okrašeno, v kočiji se bova do cosmomitinga pripeljala in tam stopila pred matičarja. Že šparam za tiaro, drugo bodo že njegovi starši pokrili. Sicer me je malo strah poročne noči, ampak s tem se bom že pozneje ukvarjala

A goal without a plan is just a wish.
-
- Cosmopsiho
barbika_444 napisal/-a:Marichuy90 napisal/-a:Bom še mojo zgodbico delila z vami... všeč mi je fant, s katerim se videvama bolj kot ne le na faxu. Velikokrat ga kliknem na msn-ju, pošljem kakšen sms glede faxa... vedno prijazno odpiše, vendar skoraj nikdar ne naredi 1. koraka sam. Na faxu se mi zmeraj lepo nasmeji, pride do mene, mi pomaha... so to kakšni znaki, da sm mu všeč?
Ne.To je znak, da sta sošolca.
Ma saj tak je, če ti je sošolec všeč in upaš na kaj več, potem se ti že takšne normalne stvari zdijo kaj več - da on kaj čuti do tebe. Pa je žal samo sošolec.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!