Ppoppers
poppers je poppers, tako kot je že floribunda napisala, in nima veze 'party' poppers ali 'sex' poppers. oboje zgleda isto, se jemlje isto in ima isti efekt. fora je, da hlapi poppersa pridejo do tvojega nosa, pa če ga snifaš direktno ali pa postaviš med seksom zraven na radiator/poličko. kakor jaz vem iz osebnih izkušenj, ti poppers pomaga sprostiti mišice (jaz ga ponavadi uporabim, če imam zakrčene mišice in je zato penetracija zoprna), pa da ti tak fin feeling, ki pa ne traja preveč dolgo. nikoli me še ni bolela glava po njem
vem, da ga ni fino mešat z alkoholom, to je pa to.

She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
She's the wildest thing to float down
floribunda napisal/-a:claire napisal/-a:tole za kar je na bolhi reklama pa ni tisti isti poppers "partydroga".
očitno pač vonjave vzburijo čute.
morda res ni odveč, da poizkusiš (jaz ne vem če bi si upala, ker se ne vem kaj bi se z mano zgodilo, če bi postala še bolj potrebna- no ali pa tudi...).
mene zanima, če je seveda katera to že poskusila, če je občutek enak kot kadar sexaš zadet.
čisto isto.
poppers je poppers.
aha. no nisem vedla da je to isto. danke!

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the rainbow
christianna cruz napisal/-a:poppersi so tok jedka kislina , da če ga preveč in prepogosto snifaš , in da je kvaliteten , ti lahko pusti okoli nosnic podobno ''ožgano'' kot takrat ko si zelo prehlajen in se ti pozna od brisanja nosu ....
tole se je zgodil mojmu kolegu,ko je vleku in ga je drug ruknu pa se mu je polilo use in mu je use ''razžrl'' in se mu je vidlo,tk kkr je zgo opisano....
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
to je taki šus v glavo .......
Bolano je na partyjih, ko začneš verižno vdihovat, da sploh ne preneha delovat tak kr enih 500 krat potegnit xD Sploh več ne veš ki si, tako ti v glavi dela, ko da maš bombo not namesto možganov. Če pa so prisotni še kaki stroboskopi pa tak ne veš več ali letiš al si na tleh, ker čisto zgubiš feeling za orientacijo. Srčni utrip pa je tak sky high, maš feeling kot, da te bo raztrgalo xD
Bolano je na partyjih, ko začneš verižno vdihovat, da sploh ne preneha delovat tak kr enih 500 krat potegnit xD Sploh več ne veš ki si, tako ti v glavi dela, ko da maš bombo not namesto možganov. Če pa so prisotni še kaki stroboskopi pa tak ne veš več ali letiš al si na tleh, ker čisto zgubiš feeling za orientacijo. Srčni utrip pa je tak sky high, maš feeling kot, da te bo raztrgalo xD