deviška kožica?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
jaz16709
Sramežljivka
Sramežljivka

deviška kožica?

Neprebrana objava Napisal/-a jaz16709 »

prosim za neki nasvet :D Nisem še imela spolnih odnosov. Ko sma z fantom poskušala me je preveč bolelo. :o Ne morem si niti vstaviti tampona ker fuuul boli :?
Bla sem pri ginekologinji in mi je rekla da bo pač treba stisnit zobe in se sprostit. in zdaj ko vem kako boli lahko pozabim na sprostitev.. :(
ginekologinja mi je predpisala Xylocaine 2% jelly in rekla naj ga uporabim pred odnosom. Ni pa mi povedala kako in kam točno ga naj nasenem. Okoli deviške kožice al čist noter?
Torej ne vem druga kot da pač omrtviči del kamor ga namažeš.
Me zanima če ve kdo kaj o tem? Če je to sploh priporočljivo? :D
Zadnjič spremenil jaz16709, dne 20. Dec. 2009 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Pojma nimam :)
Am, kaj ti kožico čutiš?Hmmm :lol:
The world is as you are.
jaz16709
Sramežljivka
Sramežljivka

pa malo sem narobe napisala haha pač tam okoli not. x)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

A navodila si si prebrala?Tam bi moralo pisati.
The world is as you are.
jaz16709
Sramežljivka
Sramežljivka

v lekarni so me 15min spraševali zakaj sploh mam to in nikomur ni blo jasno :D ker bi naj blo sam za ljudi ko majo kateter. v navodilih piše tut sam da omrtviči del kamor naneseš. na internetu pa tut nism vidla da bi to kdo za to uporabljal. lol
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Preden uporabiš ta gel, se prepričaj, ali si odnosa v resnici želiš. Če da, potem s fantom poskrbita za fino izračje, primeren kraj in čas, ko bosta oba sproščena in počnita vse mogoče ... Ne misli samo na seks, ampak se sprosti in uživaj v poljubih, božanju ipd., poskrbita, da bo nožnica zelo vlažna, izberita primerno zaščito in poskušajta počasi in nežno. In če ne uspe prvič, ne obupajta. Bo že ... Bistvena je sproščenost.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz na tvojem mestu ne bi uporabljala gela za omrtvičenje. Ful predigre, pa običen lubrikant. Saj verjetno nisi nek izjemen medicinski fenomen z neprebojno deviško kožico, samo živčna si.
June_bug
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a June_bug »

uporabi poppers :D (sori, še malo pod vplivom sosednje teme)

drugač pa kar je rekla julija.
She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
jaz16709
Sramežljivka
Sramežljivka

ja saj jaz tut mislim da ni najbolša stvar. se pol lahk še na njega prenese gel in ja..
sam res se mi je teško sprostit zdaj ko vijim da tak boli. :o prijatlce se mi smejejo ko pravim da mi gre kr na jok zraun :lol:
ampak enkrat bo pa že res moglo it. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Praktičen nasvet, bodi spodaj. Sicer eni pravijo, da naj bo punca prvič na vrhu, da sama vodi igro, ampak jaz imam še zdaj, po več letih, včasih težave na začetku in takrat raje vidim, da je on na vrhu, ker je lažje sprostit mišice, če ležiš.
MsN

Ne delaj panike in ne poslušaj prijateljic. Ti veš, da boli in povsem mogoče je, da boli. Vedi pa, da bo bolelo toliko bolj, kolikor manj boš sproščena, ker boš pretirano krčila nožnične mišice in s tem še bolj otežila prodiranje. Dejstvo je, da je lahko prvi spolni odnos (pa še kak kasneje) zelo boleč, izkušnje punc pa so različne. Pusti gel ob strani, poskrbi za vse zgoraj našteto in verjemi, da vama bo uspelo. Naj se ti ne mudi ... Mogoče si odnosa v sebi sploh še ne želiš zares in podzavestno krčiš mišice. Skratka ne ciljaj na seks kot tak, ampak uživaj še v vsem pred njim in potem bo bolečine manj :)
jaz16709
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sma probala tak. pa tut sam z prstom da bi mi malo razširil prej pa tut isto bolelo in pol konec z mojo sproščenostjo on pa tut bil celi prestrašen ko sem skor skočla s postle :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Počakaj, dokler ne boš mogla več čakati :D

Pol sploh ne boš več tok razmišljala o bolečini, pa bo šlo lažje ;)
MsN

Poskušanje s prstom se mi niti ne zdi tako dobra ideja, če še nisi imela odnosov - podobna štorija so tamponi.

Kakšno zaščito pa uporabljata?
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

a je tvoja ginekologinja res prepričana, da nimaš tko močne deviške kožice, da bi ti jo bilo smiselno prerezat? ker če te boli že, če samo prst noter daš, pol se mi zdi da je to možno
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Odgovori