Bolečine/krvavitve med spolnim odnosom
- delusional
- Cosmopsiho
seveda moraš k ginekologu, a si neumna
aja pa MsN, jaz vedno vem, kdaj me boli desni jajčnik, ker sem bila že enkrat pri zdravniku ko sem se bala, da je slepič, pa je bila samo močna ovulacija
tako da če ima ona tudi sicer krče, lahko ve kje ima maternico ne.

aja pa MsN, jaz vedno vem, kdaj me boli desni jajčnik, ker sem bila že enkrat pri zdravniku ko sem se bala, da je slepič, pa je bila samo močna ovulacija

She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
She's the wildest thing to float down
Re: Rabla bi mal pomoči :/
rinca napisal/-a:Čubibubi napisal/-a:Zakaj kri in zakaj me je zabolelo?
mogoče korenjak ni bil dovolj vlažen in ti ne dovolj ogreta
O moj bog, skor sem iz stola padla...

Jah ne vem, to je men drugače ful čudno,glih tko si opisala, k da je mel nož namesto tiča, pa ti ga je kdovekam zapičil?? A je možno, da ti je na vhodu kej poškodoval? Če maš notri kakšno neobičajno bolečino, je pa to res čudno, mogoče bi bilo res dobro iti k ginekologu, ker še nisem slišala za kaj takega...
MsN napisal/-a:delusional napisal/-a:to je baje vnetje materničnega vratu.
In to si ugotovila na podlagi foruma, brez pregleda?![]()
Ženske ste res naivne. Čubibubi, imaš problem, krvaviš izven ciklusa, zgodilo se je po nezaščitenem odnosu, prisotne so bile bolečine - pojdi h ginekologu. Ni logično?
res je možno, da je vnetje materničnega vratu in bejba je verjetno staknila hpv. ampak to ni noben big deal, v večini primerov mine v slabem letu brez posledic.
h ginekologu!
- Lady_Cristina
- Debatorica
- Kraj: Graz
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Levonorgestrel is an emergency, or backup, contraceptive. It can help reduce the chance of pregnancy if the woman isn't already pregnant. Levonorgestrel has no effect on the mother or the fetus if the woman is already pregnant. RU-486, or mifepristone, is a completely different drug that performs a chemical abortion early in a pregnancy.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
MsN napisal/-a:Levonorgestrel is an emergency, or backup, contraceptive. It can help reduce the chance of pregnancy if the woman isn't already pregnant. Levonorgestrel has no effect on the mother or the fetus if the woman is already pregnant. RU-486, or mifepristone, is a completely different drug that performs a chemical abortion early in a pregnancy.
To ni odgovor na moje vprašanje.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/mati/
Lahko pa razodeneš svoje protiargumente in predstaviš svojo teorijo oploditve.
Lahko pa razodeneš svoje protiargumente in predstaviš svojo teorijo oploditve.
- Pontifex Maximus
- Kofetarica