Razhod s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Pridna punčka! :D To je res da se boš čez par let smejala temu kr si napisala :D .....

Imaš življenje pred sabo, to je pač ena izkušnja (boleča) ampak srce je pripravljeno na take situacije ( slabe in dobre) :D S časoma boš spoznala drugega fanta kateri ti bo bolj všeč od bivšega in ga boš imela rada!

Če imaš 14l :D potem pa glavico gor in v iskanje nove ljubezni! :D

Srečnooo! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jullia_ napisal/-a:
red_rose napisal/-a:js sm bla sveto prepricana, da enga fanta ne bom NIKOL prebolela, da bom stara 50 let pa bom se vedno zalostna ko ga bom vidla, in hodla mimo njegove hise da ga bom srecala, pa take, omg :rofl: :rofl: :lach: pa vem da takrat nebi nobenmu verjela ce bi mi reku da bo boljse...sem bla prepricana da js sm ga pa mela tok noro rada k noben drug, in da je on popoln :lach:

Kot da bi mene opisovala... dejansko sem imela v glavi flash, da ga bom srečevala, ko bo z družino nakupoval v Mercatorju (jaz pa seveda še vedno sama) in nato doma celo noč jokala :D

pomoje smo vse mele kšne take scene, tud jest :D sam pol te na srečo pamet sreča
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Ko se ena vrata sreče zaprejo, se druga odprejo, toda pogosto tako dolgo zremo v zaprta vrata, da ne opazimo tistih, ki so se odprla.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kjuti »

Pozdravljeni!
Po dolgem casu vam spet pisem, ker ste me potolazili, ko sem vam pisala nazadnje. Skratka..da malo osvezim..pred nekje pol leta me je fant prevaral, ko so bili pri kolegu doma in so se odpravljali ven. Ta punca ni bila nic kaj privlacna. bil je pijan, ona je sla na wc, on za njo in zgodilo se je. Nista sla do konca. Ona se tudi ni nic upirala, ceprav je vedela, da ima punco.
To noc se mi ni vec javil, ceprav smo bili dogovorjeni da gremo zurat naprej skupaj. Takoj zjutraj me je poklical, da nekaj ni ok in mi povedal vse v zivo. Bilo je grozno. vedela sem, da se bo to enkrat zgodilo. Bila sem prevec dobra z njim. Ne ve zakaj je to naredil..
in po tem sem mu jaz dala se eno priloznost..bilo je mucno, ker ni kazal niti malo zanimanja in zalovanja za tem, kar je storil. Probala sva...ampak ni slo. Vsakic, ko je sel ven nisem spala..posiljala sms-e, klicala..ni zaupanja. niti kazal ga ni..da bi mi ga povrnil nazaj. skratka ni znal pokazat ali pa mu ni bilo..no pred nekaj dnevi sva koncala..ker sva se skoz kregala glede vsega..glavni vzrok je tical v tem..ampak vse drugo je bilo kao krivo..
na koncu mi pove, da ce bi me imel dovolj rad, ne bi bilo tako..
da se se sam isce in da nima razciscenih odnosov z dolocenimi osebami..najhuje mi je..ker me bo verjetno hitro pozabil in sel dalje, jaz pa ga imam trenutno se vedno rada, ampak razmisljam pozitivno in grem skozi ta proces pocasi...nekaj stvari se je ostalo pri njemu..tudi najine slike v okvirju, ki sem mu ga podarila za obletnico..(in jih ne bom jemala, ker je to njegovo darilo)
ne vem kdaj je pravi cas, da grem po stvari ali naj posljem koga...ne vem kr nekaj...
hudo mi je...po 2 letih da ti to nardi....in zves da te v resnici ni imel nikoli prav rad...
ne vem...
po eni strani je ok, da sva koncala, ker sem jaz bila skoz nesrecna...skoz sem dajala on pa jemal...po drugi strani je pa tezko neka custva odstranit oz. pozabit nekoga, ki je bil prisoten skoraj vsak dan v tvojem zivljenju...ne vem nikoli ne bom izvedela, ce me je sploh imel rad..zakaj je pol z mano vztrajal tako dolgo?
zakaj mi je pred mesecem dni rekel da me ima se vedno rad?
zakaj se je se vedno hecal z mano, me cartal?
vcasih ni dovolj imeti rad..moras tudi marsikaj naredit za to...
trenutno mi je hudo...ravno pred prazniki, se je to zgodilo...sicer pa nikoli ni pravi cas..
kaj predlagate? kako naj pozabim vse skupaj? prebolim?
:(
hvala za odgovore vsem
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Najboljše, da greš naprej in ga probaš pozabit. Vem da bo težko, še posebej zdej ko so bližajo prazniki. Probaj se s čim zamotit-okrasi smrekico, speci piškote, pojdi vn s prijatelji, najdi si kak nov hobi...
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

glej, dala si mu priložnost, ni je znal izkoristit. brezveze v glavi razmišljat, kaj bi lahko blo, če bi blo, ko bi blo,... tega pač ni in nebo. takrat, ko ti bo to jasno in ko se boš s tem sprijaznila, šele takrat boš lahko nadaljevala naprej brez njega in prebolela. verjemi, vem iz lastnih izkušenj...
na začetku je itak vsem hudo. po svoje iz ljubezni, po svoje pa tudi iz navade na nekoga, ki smo ga imeli ob sebi.
jaz osebno, sem še eno leto vlekla to naprej, tut on ni bil ravnodušen in mi je dajal lažna upanja,... na koncu pa prideš do zaključka, da ne gre. in brezveze, da bi bilo pri tebi isto. boljše, da traja nekaj časa, da trpiš, preboliš, kot pa da je dalj časa nekaj vmes in ne opaziš drugih možnosti, ki te čakajo v življenju.

sej bo :)
CookieMonster
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a CookieMonster »

kjuti napisal/-a:Pozdravljeni!
Po dolgem casu vam spet pisem, ker ste me potolazili, ko sem vam pisala nazadnje. Skratka..da malo osvezim..pred nekje pol leta me je fant prevaral, ko so bili pri kolegu doma in so se odpravljali ven. Ta punca ni bila nic kaj privlacna. bil je pijan, ona je sla na wc, on za njo in zgodilo se je. Nista sla do konca. Ona se tudi ni nic upirala, ceprav je vedela, da ima punco.
To noc se mi ni vec javil, ceprav smo bili dogovorjeni da gremo zurat naprej skupaj. Takoj zjutraj me je poklical, da nekaj ni ok in mi povedal vse v zivo. Bilo je grozno. vedela sem, da se bo to enkrat zgodilo. Bila sem prevec dobra z njim. Ne ve zakaj je to naredil..
in po tem sem mu jaz dala se eno priloznost..bilo je mucno, ker ni kazal niti malo zanimanja in zalovanja za tem, kar je storil. Probala sva...ampak ni slo. Vsakic, ko je sel ven nisem spala..posiljala sms-e, klicala..ni zaupanja. niti kazal ga ni..da bi mi ga povrnil nazaj. skratka ni znal pokazat ali pa mu ni bilo..no pred nekaj dnevi sva koncala..ker sva se skoz kregala glede vsega..glavni vzrok je tical v tem..ampak vse drugo je bilo kao krivo..
na koncu mi pove, da ce bi me imel dovolj rad, ne bi bilo tako..
da se se sam isce in da nima razciscenih odnosov z dolocenimi osebami..najhuje mi je..ker me bo verjetno hitro pozabil in sel dalje, jaz pa ga imam trenutno se vedno rada, ampak razmisljam pozitivno in grem skozi ta proces pocasi...nekaj stvari se je ostalo pri njemu..tudi najine slike v okvirju, ki sem mu ga podarila za obletnico..(in jih ne bom jemala, ker je to njegovo darilo)
ne vem kdaj je pravi cas, da grem po stvari ali naj posljem koga...ne vem kr nekaj...
hudo mi je...po 2 letih da ti to nardi....in zves da te v resnici ni imel nikoli prav rad...
ne vem...
po eni strani je ok, da sva koncala, ker sem jaz bila skoz nesrecna...skoz sem dajala on pa jemal...po drugi strani je pa tezko neka custva odstranit oz. pozabit nekoga, ki je bil prisoten skoraj vsak dan v tvojem zivljenju...ne vem nikoli ne bom izvedela, ce me je sploh imel rad..zakaj je pol z mano vztrajal tako dolgo?
zakaj mi je pred mesecem dni rekel da me ima se vedno rad?
zakaj se je se vedno hecal z mano, me cartal?
vcasih ni dovolj imeti rad..moras tudi marsikaj naredit za to...
trenutno mi je hudo...ravno pred prazniki, se je to zgodilo...sicer pa nikoli ni pravi cas..
kaj predlagate? kako naj pozabim vse skupaj? prebolim?
:(
hvala za odgovore vsem

That's exactly how I feel...
June_bug
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a June_bug »

meni ponavadi pomaga, če ga zasovražim, pa si v glavi govorim da je prasec, pomaga! hitreje prebolim, se mi zdi.
She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

^^ zelo zrelo :D Če si na nekoga jezen, še ne pomeni, da si ga prebolel ali ga celo nimaš rad.

Če pa na tak način dejansko preboliš, dvomim, da si imela tipa zares rada ... Bi bilo preveč enostavno, če bi človek po razpadu zveze usvojil mantro 'prasec je' in čustev bi bilo konec :D
June_bug
Sramežljivka
Sramežljivka

ne saj ne rečem da je čustev konec samo je lažje če imaš koga za okriviti :) ne vem koliko ima to z zrelostjo. to je samo kot ena stvar ki pomaga.
MsN

No, to, da nekoga kriviš in s tem prebolevaš, vsekakor ni zrelo, ker v odnosu sta bila dva in zagotovo ni samo on tisti prasec ... Sta potrebna dva, da zadeve delujejo ali pač ne.
June_bug
Sramežljivka
Sramežljivka

ja ok to je odvisno se mi zdi? če ti on laže da te ima rad in te prevara kot tukaj je potem lahko rečt da je prasec. meni se je nekaj podobnega zgodilo. če pa je razhod prijateljski ali ker stvari ne štimajo seveda ne moreš zdaj tega uporabit.
MsN

Delno pa je 'kriva' tudi punca sama, če je tako naivno verjela, da jo ima tip rad, če ji tega v zvezi ni z ničimer pokazal. Nekatere vidijo ljubezen tam, kjer je ni. In take trpijo. In bivši tipi takih punc so prasci. One pa pozabijo, da so tudi same bolj ali manj zaslepljene po lastni krivdi, ker izgubijo glavo, ko gre za fante in zveze.
aanjaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aanjaa »

Oj!
Da še vam jaz malo izlijem svojo zgodbo. Bom čim krajša.
S fantom s katerim sicer nisva uradno par, ampak delama pa vse to kar počnejo pari..spiva en pri drugem, družine se poznajo, skupaj hodiva ven, deliva stroške...v glavnem..Bila sva na eni zabavi, kjer sva oba malo več spila. odšla sem na wc, kjer je bila gneča in se zaklepetala z njegovim kolegom..v tistem je prišel on in si vse napačno razlagal. Rekel je naj mu zginem in to je bilo to. Od takrat se obnaša kot, da me ni...ne dviguje fona, ne odgovarja na sporočila, me ne pozdravi, ko se srečava v trgovini. Že dva dni jokam, ker ne vem kaj naj...sama mam čisto vest, vem, da nisem naredila nič, on pa me obtoži po krivem..sploh ne vem kaj naj naredim. Fant mi pomeni vse. Kaj naj? :cry: :cry:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ker bedast fant, bolje ti je brez njega :wink: da te vidi ment se z drugim in te tak skensla. Kar neki!

Pa ne pretiravaj z smsi in klici- saj je že prebral iz njih kar je mislu in očitno je ostalo pri istem.

Sploh pa nista uradno par, tak da ne vem zakaj kompliciraš, če ti fant ni obljubljal skupne prihodnosti. POZAB GA, to je to!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori