Imaš življenje pred sabo, to je pač ena izkušnja (boleča) ampak srce je pripravljeno na take situacije ( slabe in dobre)

Če imaš 14l

Srečnooo!

jullia_ napisal/-a:red_rose napisal/-a:js sm bla sveto prepricana, da enga fanta ne bom NIKOL prebolela, da bom stara 50 let pa bom se vedno zalostna ko ga bom vidla, in hodla mimo njegove hise da ga bom srecala, pa take, omg![]()
![]()
pa vem da takrat nebi nobenmu verjela ce bi mi reku da bo boljse...sem bla prepricana da js sm ga pa mela tok noro rada k noben drug, in da je on popoln
Kot da bi mene opisovala... dejansko sem imela v glavi flash, da ga bom srečevala, ko bo z družino nakupoval v Mercatorju (jaz pa seveda še vedno sama) in nato doma celo noč jokala
kjuti napisal/-a:Pozdravljeni!
Po dolgem casu vam spet pisem, ker ste me potolazili, ko sem vam pisala nazadnje. Skratka..da malo osvezim..pred nekje pol leta me je fant prevaral, ko so bili pri kolegu doma in so se odpravljali ven. Ta punca ni bila nic kaj privlacna. bil je pijan, ona je sla na wc, on za njo in zgodilo se je. Nista sla do konca. Ona se tudi ni nic upirala, ceprav je vedela, da ima punco.
To noc se mi ni vec javil, ceprav smo bili dogovorjeni da gremo zurat naprej skupaj. Takoj zjutraj me je poklical, da nekaj ni ok in mi povedal vse v zivo. Bilo je grozno. vedela sem, da se bo to enkrat zgodilo. Bila sem prevec dobra z njim. Ne ve zakaj je to naredil..
in po tem sem mu jaz dala se eno priloznost..bilo je mucno, ker ni kazal niti malo zanimanja in zalovanja za tem, kar je storil. Probala sva...ampak ni slo. Vsakic, ko je sel ven nisem spala..posiljala sms-e, klicala..ni zaupanja. niti kazal ga ni..da bi mi ga povrnil nazaj. skratka ni znal pokazat ali pa mu ni bilo..no pred nekaj dnevi sva koncala..ker sva se skoz kregala glede vsega..glavni vzrok je tical v tem..ampak vse drugo je bilo kao krivo..
na koncu mi pove, da ce bi me imel dovolj rad, ne bi bilo tako..
da se se sam isce in da nima razciscenih odnosov z dolocenimi osebami..najhuje mi je..ker me bo verjetno hitro pozabil in sel dalje, jaz pa ga imam trenutno se vedno rada, ampak razmisljam pozitivno in grem skozi ta proces pocasi...nekaj stvari se je ostalo pri njemu..tudi najine slike v okvirju, ki sem mu ga podarila za obletnico..(in jih ne bom jemala, ker je to njegovo darilo)
ne vem kdaj je pravi cas, da grem po stvari ali naj posljem koga...ne vem kr nekaj...
hudo mi je...po 2 letih da ti to nardi....in zves da te v resnici ni imel nikoli prav rad...
ne vem...
po eni strani je ok, da sva koncala, ker sem jaz bila skoz nesrecna...skoz sem dajala on pa jemal...po drugi strani je pa tezko neka custva odstranit oz. pozabit nekoga, ki je bil prisoten skoraj vsak dan v tvojem zivljenju...ne vem nikoli ne bom izvedela, ce me je sploh imel rad..zakaj je pol z mano vztrajal tako dolgo?
zakaj mi je pred mesecem dni rekel da me ima se vedno rad?
zakaj se je se vedno hecal z mano, me cartal?
vcasih ni dovolj imeti rad..moras tudi marsikaj naredit za to...
trenutno mi je hudo...ravno pred prazniki, se je to zgodilo...sicer pa nikoli ni pravi cas..
kaj predlagate? kako naj pozabim vse skupaj? prebolim?![]()
hvala za odgovore vsem