Je pa dejstvo, da so slabe možnosti za zaposlitev.
g00fy_qa napisal/-a:Jao ljudje - tor, janeva, McLarnovc - ko preštudirate vso literaturo, ki jo imamo mi letos, opravite vse obveznosti in uspešno odpišete vse izpite (ne s 6 iz zapiskov), se javite! Za zdaj pa raje ne blebetajte neumnosti o FDV, ker nimate pojma. Hvala.
McLarnovc napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Jao ljudje - tor, janeva, McLarnovc - ko preštudirate vso literaturo, ki jo imamo mi letos, opravite vse obveznosti in uspešno odpišete vse izpite (ne s 6 iz zapiskov), se javite! Za zdaj pa raje ne blebetajte neumnosti o FDV, ker nimate pojma. Hvala.
Ne, na srečo nisem na FDV-ju.
Glede tvojega posta ki sem ga citiral pa....no comment...Na kakem resnem faksu(rang FMF, FE, FS, PF, medicina(slednje je itak drug svet)) je učenje iz zapiskov dovolj za morda 20 do max. 25% na izpitu, toliko o učenju iz zapiskov in šesticah. O učenju je govora, ko se po 2 tedna učiš za en izpit pa ga komaj s 6 narediš, ne pa da se učiš en teden in pok, desetka.
McLarnovc napisal/-a:Nimam nič kej proti fdv-ju ampak svetujem da delaj sebi dobro in izberi kak bolj resen faks...da ne boš čez 3 ali 4 leta brezposelna dipl. inž. družboslovne informatike...
*mala* napisal/-a:g00fy_qa- če ti veš, da je tvoj faks težak, zakaj je treba prepričevati druge? Saj sama veš na kakšni težavnosti je.
Sicer pa- kako lahko ti rečeš, da je vaš faks težak, če ne hodiš na druge?
Če drugi ne smejo rečt, da je FDV lahek, tudi ti ne moreš rečt da je težak.
g00fy_qa napisal/-a:Glede drugega odstavka - jaz za svoj faks menda lahko govorim približno koliko težak naj bi bil, ker ga obiskujem. Ne bom pa govorila za druge fakse, ker jih ne obiskujem in ne vem. V tem je razlika.
buubbika napisal/-a: Raj delam v vladi, kot pa v gimnaziji učim matematiko ali pa popravljam elektriko, kjer pač moram.
Vse je pač stvar posameznika.
*mala* napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Glede drugega odstavka - jaz za svoj faks menda lahko govorim približno koliko težak naj bi bil, ker ga obiskujem. Ne bom pa govorila za druge fakse, ker jih ne obiskujem in ne vem. V tem je razlika.
Samo ne moreš vedeti dejansko težavnost, ker je nimaš s čim za primerjati (lahko ti je težak, pa bi ti bil vsi ostali še vedno težji- teoretično; in če so vsi težki, je najmanj težek najlažji).
A smem vprašati na kateri smeri si? In kaj te prepričalo v vpis?
Mislim da je sama ideja Fdv-ja dobra, samo preveč razpisanih mest, ker ni takega popraševanja, vsaj v Sloveniji ne; pa da bi moralo biti na malce višjem nivoju. Se mi je pa nekoč zdel dobra možnost zame, ki me zanima ogromno smeri.
(priznam pa, da govorim le po besedah kolegov in po ogledih zapiskov nekaj predmetov ter parih nalogah iz izpitov, ki so me precej nasmejale).
buubbika napisal/-a:tor napisal/-a:buubbika napisal/-a: Raj delam v vladi, kot pa v gimnaziji učim matematiko ali pa popravljam elektriko, kjer pač moram.
Prosim ne. Res najslabše je, da so na visokih položajih ljudje, ki poslušajo Miheljaka in podobne.
![]()
Imam raje električarje in učitelje matematike. Oni razmišljajo.buubbika napisal/-a:
Ker del ti ni jasen??