ot:jah, vaje smo podaljšali na faksu in mi je faks nekako prioriteta proti meetingu.Sploh pa nisem edina ki ni prišla in me ta izostanek nekako ne opiše.
da opišem tor-a...
nism vedla da si fant skos sm misla da si punca... nor si na nogomet, živiš pa u lj... kaj karakterskega iz postov nism mogla ugotovit, le to da si zgovorn... se pa opravičujem, da sm te mela za žensko
Seyfullah
pridna tako v službi tako kot na študijskem področjue. ne mara dežja, obožuje sonček in nazadnje se je veselila, ko je snežilo.
rada ima družino in fanta.
sunset21 napisal/-a:Seyfullah pridna tako v službi tako kot na študijskem področjue. ne mara dežja, obožuje sonček in nazadnje se je veselila, ko je snežilo. rada ima družino in fanta.
Wiiiiiiiiiiiiiiiii a se midve poznava slučajno?Hehehehe :bussi:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
sunset je stara 22 let, prihaja z dolenske, da je isto mali čevap ko js , da fuul športa in spremlja šport tudi po tvju... meni deluje zelo topla oseba...
kinna, še ena korošica.. ma rada bejbije (je ful neočitna pri temu, ja ).. zgleda zelo pozitivna in komunikativna oseba.. kaj več pa že ne vem, samo to sm si zapomnila, da je enkrat za stavo ležala u snegu z kratkimi rokavi aja pa je mali čevap ^^ ( )
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.
Veron|ka .. korošica, rada ma sneg .. pa poletje tudi , žurerka, par let nazaj je bla še na enem drugem forumu tako kot jst in je ful prijetna punca , letos sodeluje na cosmo obdarovanje pa kaže da je tudi ona sveže zaljubljena dušica
Tako po avatarju sodeč je Tearjerker verjetno metalka, rokerica. Kakor vem je odvisna od kave in obožuje alkohol in ne rabi, da ji fant stalno stoji za vratom.