What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

claire napisal/-a:
floribunda napisal/-a: not to wear. legice pri -5. seriously?

hja odvisno. samo legice+ kratka bunda so že itak not to wear pri kakršnihkoli temperaturah.

ampak jaz zdaj velikokrat oblečem žabe, gor pajkice, dolgo volneno oblekco (čez rit) ali krilce iz đinsa ipd. pa gamaše, gležnarje ali visoke škornje pa mi ta kombinacija zmaga.

nekatere pa nosijo kavbojke brez žab. od +35 do - 15. a je to normalno?

ne. ne . js sm ciljala na dečve, i nimajo nič čez rit in ultra kratko bundico, ki niti ledvičk ne pokrije. pajkice pa tako tanke, da se vidi vzorček na gatah.

pa snežk tudi nikoli ne bi obula. teh rozastih puhastih in nevem kakih še. razen za okoli smučišča.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Šajni glittery bunda + šajni glittery kapa + deloma šajni škornji.
Ou, ženska, chill, sej nisi novoletna jelka! Škoda, k ni rajš še v zeleni pa rdeči kombinaciji pokombinirala.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

miikena napisal/-a:Šajni glittery bunda + ... + deloma šajni škornji.

meni je že to dvoje NO NO NO.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Meni je not to wear v tem času usnjena kratka jakna, razen v kakšnih trgovskih centrih, ko boš res nonstop na toplem. Poleg še po možnosti skombinirana ubitačno samozavestna hoja pa smo tam...

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Videno danes: Klasični črni čevlji s peto, žabe, pencil skirt, čez pa parkrat prevelik roza pulover (oz. ne pulover, pač oni zgornji del iz takega trenirkastega materiala). :?
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

a si mojo šefico vidla :rofl:
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ice_cofee »

*Gaja* napisal/-a:^^ mogoč to da je grozn? :lach:
Btw, men so te bundice grde tko na moških kot na ženskah, pr moških še hujš če kdo to nos :tot:

lol, niti približno, ta smeško pomen odobravanje, pač predstavlja zadovoljno dvignene oči ^^
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Ice_cofee napisal/-a:
*Gaja* napisal/-a:^^ mogoč to da je grozn? :lach:
Btw, men so te bundice grde tko na moških kot na ženskah, pr moških še hujš če kdo to nos :tot:

lol, niti približno, ta smeško pomen odobravanje, pač predstavlja zadovoljno dvignene oči ^^

Kaj lol, kaj tebi ni jasno?? Govorimo o tem smešku: :heul: ki ga je prilimala predhodnica pred njo (ta znak ^^ je pa prilimala kot to da se navezuje nanjo)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

danes videno: 3x prekratka bundica (da je trebuh viden iz vesolja), svetle 3x pretesne kaubojke, znucane najkice in na obrazu 3x pretemen puder, kjer se črta na vratu vidi z avtobusa (pudr sicer nima veze z oblačili, ampak je blo tok ogabno, da sem mogla omenit :D ).
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Črne tanke štumfe + črne hotkice al kak se jim reče (pač gatam podobne kratke hlače ko lih sam pol glutealne muskulature pokrijejo) + bela bunda do ledvenega predela + fuj fuj fuj uggice.

Se pridrižujem mnenju vseh, ki zagovarjajo oblačenje letnemu času primerno (sej ne da je dans blo -20, ampak men ni blo v bund nič vroče).
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB ;3

Neprebrana objava Napisal/-a supeLLka** »

sirova štručka napisal/-a:Meni je pa not to wear, da imaš oblečeno ohlapno črno jopco, črne kavbojke, črne bulerje, pa še po možnosti kak takle Slika bedast znak na kaki majci, s pripisom tu je slovenija, plus polovica naše himne zraven napisana..
Ali pa, če si že mal starejši od 12 let oziroma, če se nimaš namena transformirat v žabo, da oblečeš zeleno majico z dolgimi rokavi, povrh gor črno majico s kratkimi rokavi, zeleno verižico, zelene uhane, črno kiklo, zelene nogavice in črne čevlje.

haha. Zgori opis ~ črna jopa,črne hlače,bulsi črni pa majca z tem znakom je pa popolni opis mene. :D

Not to wear za mene:
~ bele kratke bundice pomožnosti s celo kosmato kapuco
~ vse ''flurescentne'' pajkice ala zelena,pinki,rumena..
~ bele hlače sredi zime
~ vsi z raznimi ''hello kitty'' znakeci, ki jih ponavadi nosijo barbie-emo punce
:tot:
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

najprej se nauči slovensko, šele potem si lahko privoščiš širjenje raznih nacionalističnih ideologij.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

res mi ni jasno, zakaj so bele hlače pozimi not to wear...res ni fain če jih maš gor te ko je največja packa, ampak zakaj jih nebi nosil zdaj npr. ko je kolker tolko suho? :eek:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pa sej nihče ne reče, da ne smeš nositi :D Zaenkrat še ni to v našem zakoniku. Pač enim to ni všeč, oz. one tega nebi nosile.

Npr. js nebi oblekla kakršne koli bunde :) (še posebi pa ne bele). Razen na smučišču, če bi smučala seveda :wink:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 29. Dec. 2009 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

zakaj ne??? :eek: :eek: :eek:

ja ker so not to wear :P :P :D
Zaklenjeno