a_pikica_a napisal/-a:Jaz se bom pustila presenetit. Zadnje case sem bolj free style
tudi jaz

moja največja zaobljuba za novo leto je, da postanem še bolj spontana in da bom se lotila še več stvari iz čiste impulzivne želje po dogajanju.. prizadevala si bom, da ujamem čimveč norih trenutkov in občutkov, spoznam zanimive ljudi in počnem najbolj odbite stvari

ena izmed nujnosti, ki se enostavno MORA zgodit v naslednjem letu je pa vsekakor tudi to, da porihtam ta letnik s solidnimi ocenami in naredim vsaj 2 izpita za naslednjega!
drugač jaz te plane ponavadi načrtujem bolj ob koncu zime, ker se mi večji prelom leta zdi prehod iz zime v pomlad (obuditev novega življenja pa te fore), ampak novo leto je le novo leto.. če se že morem navadit na novo pisanje datuma se še lahko na kaj drugo
ful bi blo fajn, če bi v letu 2010..:
..izpopolnila svojo japonščino;
..prebrala ves seznam knjig, ki visi skrbno napisan na moji steni že dober mesec;
..zbrala pogum in na svoji koži ovekovečila eno zanimivo "umetnino";
..šla raziskovat mesta v vsaj dve tuji državi;
..zbrala dovolj keša za moj trip na japonsko;
..uspela regulirat svojo zmedenost;
..šla na še več partijev!!;
..začela s pripravljanjem na izpite malo prej, kot takrat ko mi že pol amazonke teče po grlu
mogoče še dopolnim seznam, ampak to je vglavnem to.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche