Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.
Odgovori
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Se trinjam!
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

*mala* napisal/-a:BTW: niso vsi 3 plastni Mercatorjevi odišavljeni :wink:

Ne uporabljam odišavljenih vložkov, ker če hočem da mi diši po rožicah in zelenih travnikih tam doli, bi se rajš naparfumala- isto sranje. Prej škodljivo, kot pa dobro. Da nam na WC-ju lepo diši imamo druge stvari :wink:

Sprijazni se, da je cena Hoferjevega wc-papirja nižja :P

Parfumiranje spodaj :roll:

In če bi že bil hoferjev papir cenejši, če nekomu bolj paše Mercatorjev in ima denar naj ga pač kupi.
Res ne vem kaj potem nekateri kupujejo bmwje, golfe in podobno, če lahko kupiš neko poceni kio? Če že primerjate. Vsak pač kupi kar mu bolj odgovarja. In če meni bolj odgovarja Mercator kupujem tam. Če tebi bolj Hofer kupuj pa v njem.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

*SunFlower* napisal/-a:... samo da je takoj težava, če si študent, ker potem lahko dobiš Mercator piko samo za gotovinske nakupe. Če si tako kot jaz, ko imam vse na kartico, je to potem kar brezveze.

Sicer pa mi ni jasno, zakaj so eni taki strogi zagovorniki Mercatorja, toliko, da ni vse zlato, kar tam prodajajo ... :? Če je trgovina diskontna, še ne pomeni, da je slaba. Par primerov:

Test lešnikovih krem; mercatorjeve so vse za Hoferjevo (ok, saj tu se tudi jaz strinjam, da je Nutella daleč najboljša)

Še en test olivnega olja, kjer so v Mercatorju vsa olja isto dobra ali slabša kot Hoferjevo, vsa, ki so isto dobra kot Hoferjevo, so pa tudi dražja.

Test mleka, ki pravi, da je vse mleko pri nas praktično isto.

Test medu, ki pravi, da je Hoferjev med veliiiiiko boljši kot Mercatorjev.

Pač ... za moje pojme ni neke 'najboljše' trgovine, so samo žepu bolj in manj prijazne. Mercator je drag, kakorkoli obrneš.

Kaj ima veze, če si študent? Saj imam jaz tudi modro gotovinsko piko.
Kje si pa ti tele teste našla pa ne vem.
In če je tebi nekaj v Hoferju boljše, še ne pomeni, da je meni tudi. Okusi so različni, če bi bili enaki bi bili vsi v eni trgovini.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

spice girl napisal/-a:
Kajmak Meggle: Mercator 2.50€, Spar 2.30€.

Ok, saj v Mercatorju res dobiš pike, samo jih kar fajn preplačaš.

Sicer pa mi kupujemo največ v Sparu, v Lidlu imamo par stalnih artiklov, Hofer skoraj nič, Mercator pa, če so kakšne akcije, ki se jih splača unovčit.

2.50 eur - 10% ob torkih = 2.25 in je že ceneje kot v Šparu + še minus zbrane pike za bonitetno obdobje. Saj pravim Mercator se splača za tiste, ki več kupujejo.
Neko zelenjavo bi tud jaz kupila povsod, ne bi pa jogurtov, mesa in podobnega.
In pa res splačajo se akcije.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

cvetkaaa- Če še ne veš ima kar nekaj žensk vnetja tam spodaj zaradi uporabe dišečih vložkov, wc papirja. Ni to ravno nujno v + wc papirju. S čim pa ti misliš, da to navdišavijo?

Nobenega ne prepričujem, samo če že govoriš proti Hoferju podajaj argumente, ki so resnični, ne pa plod tvoje domišljije (citiram: In če bi že bil hoferjev papir cenejši; JE cenejši, nič če bi bil :P ).

Mislim primerjava glede avtomobilov je pa preprosto smešna. :lol:

orhideja1- ti testi? Ti testi so z Zveze potrošnikov Slovenije (če še nisi slišala za njih žalostno). Seveda oni nimajo pojma, ti pa razturaš :lol:

orhideja1- primerjaj še cene čigumijev v Mercatorju in Šparu, ne vem če ti tam kaj pomaga 10% popust in še kakšen drug :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Mah dej ne pretiravej :P Če jih ob torkih kupiš 14 paketov, dobiš 10% ceneje :D + 5% popusta na pike (čeprov ne vem kako ta popust zgleda, ker ga očitno moja mami nikol ne dobi). Pa ko zapraviš za 360 evrov (=90 pik) dobiš še 11 evrov za zapravit :D

Se vidi, da ne plačuješ sama.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Sklepaš na osnovi česa?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:
Preprosto ne razumem zagovarjanja Mercatorjevih izdelkov, še posebi pa ne argumenta, da so bolj slovenski. Če madžarski proizvajalec da gor slovensko etiketo jih to še ne naredi slovenske.

Več je slovenskih kot drugje, vsi pa še zdaleč ne. In trgovina je slovenska, ne tuja.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Mislim primerjava glede avtomobilov je pa preprosto smešna. :lol:

Zakaj pa smešna?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

orhideja1 napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Mah dej ne pretiravej :P Če jih ob torkih kupiš 14 paketov, dobiš 10% ceneje :D + 5% popusta na pike (čeprov ne vem kako ta popust zgleda, ker ga očitno moja mami nikol ne dobi). Pa ko zapraviš za 360 evrov (=90 pik) dobiš še 11 evrov za zapravit :D

Se vidi, da ne plačuješ sama.

Mja no kako pa boš opravičila dejstvo, da je pač merkator dražji v primeru čigumijev skoraj za en euro? :)
It was forever..but it didnt last long..
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:primerjaj še cene čigumijev v Mercatorju in Šparu, ne vem če ti tam kaj pomaga 10% popust in še kakšen drug :wink:

Jih ne kupujem.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:^^ Sklepaš na osnovi česa?

Ja, ker ne veš kako zadeva teče in ker mamico omenjaš.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

..Evelyn.. napisal/-a:Mja no kako pa boš opravičila dejstvo, da je pač merkator dražji v primeru čigumijev skoraj za en euro? :)

Zakaj pa bi ga? Nisem nikjer napisala, da ni.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Čigumiji so SAMO EDEN izmed primerov, pač primer na katerega je ena uporabnica naletela.

Če jih ti ne kupuješ, še ne pomeni, da Mercator ne nabija svojih cen v višave. Je še ogromno drugih izdelkov, ki so najdražji v Mercatorju.

orhideja1 napisal/-a:
*mala* napisal/-a:^^ Sklepaš na osnovi česa?

Ja, ker ne veš kako zadeva teče in ker mamico omenjaš.

Moja mami kupuje v Mercatorju, jaz raje ne. Pa še ona zato, ker praktično nima izbire. In ne vem zakaj ona ne dobi dodatnega 5% popusta?
V trgovino hodim s svojim denarjem :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori