pinanina napisal/-a:Ne seksava. Mu ga pa pofafam, da lažje zdrži tistih par dni.
In kaj točno mate ve od tega?
Drgač pa, če že glih paše, se da za vsak slučaj brisačo pod rit, da pojstla ni umazana, sam do tega pr men itak ne pride, ker mam pred tem tampon not in ga grem pač vn dt in pol kr neki časa traja da je kej tardeče, ker tampon tok vpije. Tko da v bistvu sploh ni nobene packarije
Je mogoče katera probala seksat s tamponom?? Ker meni je ena kolegica tvezla da češ kak ona lahko seksa s tamponom, samo da pač more penis it poleg tampona, in ne direkt not. lol
Meni se to zdi nemogoče...
jaz sem že parkrat med menstruacijo v kopalnici .. da imam vse pri roki. bilo je bolj zadnje dni menstruacije. ampak pri meni je tako da je v tistem času vse bolj blago. veliko hitreje se vzburim ampak med samim sexom ne čutim tako močno kot takrat ko je nimam.
No kadar menstra teče na polno potem se raj usmerima v``fafanje``in če ne teče dost tud v analca ... Drgač pa če ne teče je sex čist normaln sam kondom da gor pa je ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott