g00fy_qa napisal/-a:Meni je grozen look, ki je očitno zadnje čase zelo popularen: pajkice, majčka/pulover preko riti (obvezno oprijeto) in KRATKA bundica/plašček. Juk! Po možnosti še kakšne petke in smo zmagali.
to si pa zdaj cisto mene opisala

LilBarbie napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Meni je grozen look, ki je očitno zadnje čase zelo popularen: pajkice, majčka/pulover preko riti (obvezno oprijeto) in KRATKA bundica/plašček. Juk! Po možnosti še kakšne petke in smo zmagali.
to si pa zdaj cisto mene opisalakaj je pa s tem narobe?
LilBarbie napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Meni je grozen look, ki je očitno zadnje čase zelo popularen: pajkice, majčka/pulover preko riti (obvezno oprijeto) in KRATKA bundica/plašček. Juk! Po možnosti še kakšne petke in smo zmagali.
Jela napisal/-a:LilBarbie napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Meni je grozen look, ki je očitno zadnje čase zelo popularen: pajkice, majčka/pulover preko riti (obvezno oprijeto) in KRATKA bundica/plašček. Juk! Po možnosti še kakšne petke in smo zmagali.
Joj, a je res treba vse osebno vzet? Nihče ni rekel, da je s tem kaj narobe. Tak stil ji ni všeč. Vsak ima svoj okus. Ne moreš pričakovati, da bo vsem všeč to kar je tebi. Ali pač pričakuješ? Če pričakuješ, ti res ne bi škodilo malo realnosti..