Horus napisal/-a:Sicer pa, ce dela to vse tudi on, zakaj pol izpostavljas kaj vse delas ti?
ce je tole slucajno blo zame - jaz ne jamram, in nisem napisala da to vse delam jaz. imam s svojim popolnoma v redu postimano, rada postorim vse kar je treba in uzivava v skupnem zivljenju, obema je OK, tako da kar se tega tice jaz nimam problema horus, jaz sem ti samo nastela vsa opravila ki naj bi se stela kot zenska. samo postavila sem se na stran tistim, ki ti hocejo povedat da je ''zenskih'' opravil vec kot ''moskih'' (brez da bi jamrala, ker nimam problemov s tem...)
Horus napisal/-a: Jazst ciljam na zenske, ki samo jamrajo, da pa moski nic ne delajo in one vse. Take so ponavadi tiste, ki niti ne vidijo, da tudi moski marsikaj pocne.
no, to bi rada izvedela. kaj naj bi moski pocel? nikakor mi noces podat seznama. jaz res ne vem zakaj

se strinjam da v hisi bi se se dalo najt marsikaj za postorit, ce bi bil moski res priden. prav. pa na kmetiji tudi, normalno. ampak v mestu, v stanovanju, oba zaposlena, oba isto casa v sluzbi, oba prideta ob stirih domov..ma me ne prepricas da imata potem oba enako stvari za naredit, ce bi delila moska zenska dela. ni sans!