Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

hehe ... že 5 mescev me prenaša .. bi blo počasi dovolj :D
Let's swim to the moon .....
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Libido. napisal/-a:jst imam pa v četrtek glavno ...

Držim pesti :D

Jaz mam pa glavno šele januarja, no bom lohk še mal vadla do takrat :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Slika
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kaj sm jst danes nardila :versteck: eno uro pred izpitom sm vozla perfektno, izpitno vožnjo začela super, parkirala tako dobro kot še nikoli, vožnja v rikverc isto ... in potem js budala .. na križišču se razvrščam na pas za zavit levo, se hočem izognit polni črti in z ogledalom ruknem avto na moji desni :wall: :wall: :wall: direkten padec! .. ampak to še ni najhujše, najslabše je to, da sm se totalno skregala z mojimi, ker mi spet očitajo, da sm nesposobna in da ne znam nič nardit .. namesto da bi me tolažli se derejo name .. da oni ne bojo delali za to, da bom jst tako metala denar stran (a dali mi niso centa za izpit, vseh 900€ je šlo iz moje denarnice, tako da sploh nevem kaj se majo za pizdit glede denarja :roll: ) grrr! :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Joj res škoda, da nisi nardila, še posebej ker praviš, da ti je šlo na začetku ful dobro...
To pa res groza, da ti tvoji doma to govorijo :? Mislim, da se lahko take (in še hujše stvari) zgodijo tudi izkušenim voznikom.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zjutraj sem se šla ponovno prijavit in sem dobila datum 4.1. ... no, pravijo da v tretje gre rado, tako da upam da mi tokrat uspe :D
me je pa ravnokar klical inštruktor, sm mislila da me bo takoj vprašal kdaj imam datum, pa .. jst: "ja?" on: "čaaaaaw? ow meni rabi eno ogledalo od avta če slučajno lahko zrihtaš .. desno ogledalo s sivega ford fusiona" :lol:
včeraj takoj po izpitu sem dobila občutek da je jezen name, ampak očitno je iz vsega skupaj nastala še ena interna fora (eno že imava) - da zdej zbirava ogledala :D
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Kaaaj, meni niso nič morili doma, še tolažli so me, ker sem se ful sekirala ko sem v prvo padla. :? Pač, imaš tremo ali bilokaj, nisi zato nesposobna.
Every rose has its thorn
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

ooo škoda da nisi nardila Libido, jst mam pa en dan za tabo glavno :) boš vidla da nama bo tokrat res šlo u nulo :D mojga inštruktorja pa spet nau z mano pa najbrž tut drug avto dobim :x
jst sm se dons skor dvakrat zabila u avto pred sabo, ker mi je inštruktor neki govoru pa kazau kakšen avto bi meu in ko sm se obrnla da pogledam sm ponesreč volan obrnla pred mano je pa biu parkiran en avto ampak je on hitr zabremzu tko da se je dobr končal :wink:

a je dovoljen trikrat al 4x padec da ne rabš še enkrat delat cpp??
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mislim da trikrat lahko padeš, če padeš četrtič moreš še enkrat pisat teorijo .. ker tudi v kartonu je v razpredelnici prostorček za teorijo in potem štirji vrstice za prakso, spodaj je pa še ena ista razpredelnica .. tako da če v četro ne nardiš, je treba cpp še enkrat :?

dandy, ti boš imela tudi zdej tretjič? al drugič?
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

hvala za odgovor :)
ja tut jst tretjič in upam da bo tista druga razpredelnica ostala prazna :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

dandy napisal/-a:jst sm se dons skor dvakrat zabila u avto pred sabo, ker mi je inštruktor neki govoru pa kazau kakšen avto bi meu in ko sm se obrnla da pogledam sm ponesreč volan obrnla pred mano je pa biu parkiran en avto ampak je on hitr zabremzu tko da se je dobr končal :wink:

daj se ti raje z javnim prevozom vozi, prispevam za mesečno karto! :wink:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

P***a si glup ej :roll:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

zakaj? :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Libido. - reči kar hočeš, ampak take traparije, kot je gledanje nazaj (še posebno če nimaš občutka nad volanom) te lahko stanejo življenja.
Ja, trapast inštruktor, ampak ni treba bit tak naiven pa preveč oči past naokol še posebaj dokler v avtošoli.

In pol se taki znajdejo na cesti in le moliš, da se kaj takega ne zgodi, ko ti pelješ nasproti ali pred/za.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

Libido. napisal/-a:mislim da trikrat lahko padeš, če padeš četrtič moreš še enkrat pisat teorijo .. ker tudi v kartonu je v razpredelnici prostorček za teorijo in potem štirji vrstice za prakso, spodaj je pa še ena ista razpredelnica .. tako da če v četro ne nardiš, je treba cpp še enkrat :?

dandy, ti boš imela tudi zdej tretjič? al drugič?

tako je ja. jaz sem naredila v 5 poskusu, tako da sem mogla cpp še enkrat delat. itaq cpp brez napak, vožnja pa v 5 poskusu bila ok, tako da sem dobila zeleno luč.
Zaklenjeno