Baje se govori, da bo LJ presla na podoben urnik.
Vceraj sem dezurala, pa mi je rekla ena mama, da naj ostanem se taka fajna naprej

Bluegirl napisal/-a:Joj punce, se ne jemljem, sem se premala.
Angel girl napisal/-a:Zdj pa me zanima, kaj vi mente, če smo že pr zdravnikih, kakšen je njihov odnos do medicinskih sester. Pa tko povejte kake mate izkušnje če ste kdaj vidl ko ste bli v bolnici. Je prisotno spoštovanje, ga ni...
Bluegirl napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Zdj pa me zanima, kaj vi mente, če smo že pr zdravnikih, kakšen je njihov odnos do medicinskih sester. Pa tko povejte kake mate izkušnje če ste kdaj vidl ko ste bli v bolnici. Je prisotno spoštovanje, ga ni...
ANSAF hvala.
Jaz jih spostujem, se posebaj, ce delajo svoje delo zelo dobro...Sestra je v veliko pomoc zdravniku.
Je pa res, da zahtevam spostovanje nazaj...posebaj starejse sestre znajo nad nami mladimi zdravniki zganjat teror, tega pa ne pustim. Sem se enkrat ze pritozla, ker so mi z okami zavijali ipd., vec jim to na pamet ne pade. Ena mi je rekla enkrat joooj ce bi bil tu ta pa ta zdravnik bi delali tak (to je nic). Pa sem ji rekla, da mi je zelo zal da tega in tega ni, da sem zdaj jaz tu in da bomo delali (tisto kar sem narocila).
Sploh me ne zanima.