jullia_ napisal/-a:In nisem občutljiva, priznam pa, da me frustrira, da te nekaj vprašam in ne dobim odgovora.
Haha, pa še kr ni ratalo
Men se tut zdi fer, da tut moški kej pospravi, kdaj kej skuha, občasno obesi cunje ... Sej ni taka muka. Plus, če vsak neki poštima, ostane več časa, ki se ga da bolj kvalitetno skupej preživet
Mi smo v bajti, mamo vrt, travo in vse to pa se mi ne zdi, da fotr kej dost več časa zapravi za te zadeve kot mami. Vrt itak skupej pedenata, travo se dost hitr pokosi. Ajde, kdaj zgublja živce, ko se kej pokvari pa se trudi to popravit, mu pa zato ni treba vsak vikend pometat, sesat, pomit, brisat prahu ... Cunje, posoda, koši za smeti pa pr nas doletijo tistga, ki se mu v unem momentu najbolj da. Enkrat je to oči, drugič mami, tretjič jz al pa brat.
Sama izkušenj življenja s partnerjem še nimam, si pa predstavljam da bi blo tko nekak, kot mava z bratom, kadar sva sama: en skuha, drug pomije, en odnese smeti, drug da cunje prat, spet prvi obesi, drug pobere. Pucanje bajte pa musko naštimat pa vsak eno cunjo v roko pa je.

Valda si boš pomagu, da bojo stvari čimprej spedenane, ne pa da pustiš tadrugmu, da dela cel dan, ti pa prestavljaš kanale na tvju in iščeš če bo mogoče kej pametnga.