kinna napisal/-a:sadni_jogurt torej uživaš le ob koncu ko ti pride?? al kako? mani ni še nikol ornk prišlo, kot sem že napisala, mama že skoraj 3 leta spolne odnose. kaj je krivo nevem... vem le, da me poteši z tem, ko me sexa![]()
Horus napisal/-a:sirova štručka napisal/-a:eh.. ko boš doživela orgazem, boš razumela!
Amen to that.
Trollal? Nope. Sem pa tri leta prezivel z zensko, ki je bila grozljivo neorgazmicna. Vsake kvatre je sicer nekaj malo ratal ampak vseskup ni blo nic. Sama pa se je zaradi tega sekirala, naredila pa ni nic. Brala knjige, nicesar dejansko sprobala od prebranega. Hvala lepa za tako zensko. Ce njej ni v interesu orgazem, zakaj bi se jaz moral matrat glede tega? In ker je pac sex dosti lepsi, ce tudi ona dozivi orgazem ali 5, sem muval on. Sicer so bili se drugi razlogi ampak tole gotovo ni pomagalo.
Ironija je, da se glede zenskih orgazmov sekirajo samo tipi, ki imajo zenske dejansko radi in si jih zelijo zadovoljiti. Zato pa tudi temu original posterju svetujem, da s trenutno konca in poisce drugo. Zenske pac spolno kasneje resnicno dozorijo. Lahko caka z njo in se sekira se naslednjih par let, pri cemer bo njuna veza trpela. Lahko pa gre k drugi, ta si bo tudi nasla drugega eventuelno, in bosta oba happy in potesena kot se sika.
Pac, resnica ni skoz fajn. Hebatga.
Anorgazmija se lahko pozdravi, vendar je treba zanjo odkriti vzroke. Ti so lahko različni - od raznih bolezni, kot so na primer sladkorna bolezen ali kakšna ginekološka stanja, do nekaterih zdravil, ki tudi lahko škodijo doživljanju orgazma. Poleg fizičnih so seveda veliko zapleteni psihični razlogi, kot so anksioznost, depresija in najrazličnejše druge psihološke težave od slabe samopodobe naprej.
sirova štručka napisal/-a:Ne liefde jaz nisem.. Horus po mojem mnenju tudi ne.. si mogoče ti??
sadni_jogurt napisal/-a:ja ampak anorgazmija je v veliko primerih psihicnega izvora. in se lahko zdravi. tako da smo spet tam...Anorgazmija se lahko pozdravi, vendar je treba zanjo odkriti vzroke. Ti so lahko različni - od raznih bolezni, kot so na primer sladkorna bolezen ali kakšna ginekološka stanja, do nekaterih zdravil, ki tudi lahko škodijo doživljanju orgazma. Poleg fizičnih so seveda veliko zapleteni psihični razlogi, kot so anksioznost, depresija in najrazličnejše druge psihološke težave od slabe samopodobe naprej.
Horus napisal/-a:Lol, ni nezrelo misljenje tole. Tudi res je tako. Ampak ce bi bilo tako preprosto, bi tipi lahko zenskam rekli kaj v stilu
-Pa kaj se sekiras, ce ne pospravljam, saj me ne moti, da je razmetano