Ne pride ji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

joj horus najlepša hvala za opozorilo! še sreča da mamo takšne trezne starejše in pametnejše ljudi, ki nas mlade opozarjajo...

Horus napisal/-a: Zato pa tudi temu original posterju svetujem, da s trenutno konca in poisce drugo. Zenske pac spolno kasneje resnicno dozorijo. Lahko caka z njo in se sekira se naslednjih par let, pri cemer bo njuna veza trpela. Lahko pa gre k drugi, ta si bo tudi nasla drugega eventuelno, in bosta oba happy in potesena kot se sika.

:gruebel:

in prejšnemu postu dodajam
kinna napisal/-a:oprosti ampak res mi je tak način razmišljanja :heul: :wall: :unknown: :steinigung: :stupid: pustit kogarkoli zaradi tega, kr mu ne pride in če se nekdo trudi ali ne...

sedaaj razumeš, kaj gre meni, ki sem tako mlada in ki ne znam brat, tako na živce... al ti probam še bol na dougo in široko razložit al kako?

A1kj
ti pa le brez sekiranja... :wink:
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

veš meni je vseeno kakšen hrup delajo druge ženske... najbrž bi ga tudi ti, če bi ti doma delo, tvoja draga bi pa sedela na kavču in pila pir!

in če ženski paše sexat , jo lahko tip vseeno zadovoli, četudi nje ne pride!!! in seveda se tud najbrž ona trudi s teb, da ji pride oz da uživa s tem da je med sexom aktivna...

ampak ja, to je samo moje nezrelo razmišljanje ane...

(sem s5 kaj pozabla? :? )
Horus

kinna
Kofetarica
Kofetarica

ja razumem, da je težko, če se nekdo sekira, mu je bed zaradi nečesa tako pomembnega... ampak če ti punca reče: alo dej ka ti pa tej je... če ti pravim, da sm zadovoljena in da ne študiri tak butasto in se sekiri take stvari! meni ful paše s tebo sexat, vedno me zadovoliš, očitno pa ne doživim takšnih orgazmov kot jih nekatere...
se pol res ne morš nehat sekirat??? al kak? mislim meni je to prizadeto... (in s5 dodajam da je to le moje nezrelo mišljenje ane :wink: )
Horus

kinna
Kofetarica
Kofetarica

horus veš kaj bi odgovorila na taka vprašanja?

Pa kaj se sekiras, ce ne pospravljam, saj me ne moti, da je razmetano
kamot dragi... le glej, da neboš čez par dni tečnaro, zaka ni čistih kozarcev na polici ali kje so moje gate, a nisi nič oprala?

Pa kaj se sekiras, ce gledam/spim z drugimi, saj je samo sex in nimam zaradi tega tebe nic manj rad
kamot... če ti je samo sex, potem ti tud najin sex pomeni le sex... torej lepo uživaj z drugimi, medtem bom js tud...

in pomoje bi blo tako neumnih vprašanj kar hitro konec... in js vem, kaj hočeš povet, in razumem, da vam moškim pomeni to, da žesnki pride, veliko in vam je v veliko zadovoljstvo, ker se takrat resnično pokaže da žesnki pride... ampak če se da vrjet na besedo, in če nekdo ve, da nažalost dosti žesnkam resnično ne pride res ornk potem sekira ssam sebe...

in ja resnično se počutim, da me maš za totalno nezrelo osebo... :wink: kar tudi ne trdim da sem že čisto zrela, ampak nism pa otrok, ki neve kaj govori!
Horus

kinna
Kofetarica
Kofetarica

v to tud js vrjamem.. ampak če katera tega noče, se lahko dvadi tak, da jo za 1 tedn dam h moji mami... nikol v življenju nebo več žvekala...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

horus kok gre men na zivce k mislis da si bog sexa?! mislm halo...a ves...zenske tud glumijo tko da ne mislit da si ti ne vem kak jebac! lahko si je ego na zenskem forumu napihovat a ne? pa jim govort da ti pa res znas vsako potesit in da je z zensko glavno neki narobe da ji ne pride....kr neki res :stupid:

to se nanasa na vse tvoje poste ki sem jih do sedaj prebrala
Horus

SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:roll:
kinna
Kofetarica
Kofetarica

horus vrjemi, da ni mogoče :D in nevem zaka bi blo z katero žesnko kaj narobe???

in veš zakaj žesnke glumijo? zaradi takih primerkov kot si ti, ki si ne dajo dopovet, da je ok, in pol ti ližeš in ližeš in ženska nakoncu zaglumi, da daš mir :D :D
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kinna napisal/-a:horus vrjemi, da ni mogoče :D in nevem zaka bi blo z katero žesnko kaj narobe???

in veš zakaj žesnke glumijo? zaradi takih primerkov kot si ti, ki si ne dajo dopovet, da je ok, in pol ti ližeš in ližeš in ženska nakoncu zaglumi, da daš mir :D :D

kinna ves da me trebuh boli :cry: ne me tok smejat :rofl:
ampak horus... :zunge:
Odgovori