misswho napisal/-a:@sunflower: tole je bilo več kot izčrpno.

tenkju.
glede na napisano, sva se zdaj odločila kar za wii. tudi zato, ker je najin tv že malo star in da ne bo treba še v ta nakup.
zanimajo naju predvsem športne igre in družabne. to je verjetno vse na razpolago, ne?
kaj sploh dobiš v "osnovnem" paketu? (če se recimo odločiva za nakup nove.) in kako je s tisto ploščo za telovadbo? je to že zraven?
kolikor sem gledala, zadeva sploh ni poceni ... in če moraš stvari še dokupit. jaojao. je kakšna akcija kje?

ful hvala za odgovore!
Kot rečeno, toplo ti polagam na srce da pojdi na Bolho in kupi rabljeno konzolo. Dodatna oprema za Wii je kar draga, zato se ti splača prihranit vsaj pri konzoli. Če imaš srečo, lahko najdeš kak oglas, kjer ljudje prodajajo zraven že kaj dodatne opreme (npr. dodaten kontroler, že čipirana konzola, kitara za guitar hero ...), tako da prideš skozi kar poceni. Moja sestra je kupila rabljenega Wiija, pa se mu nič ne pozna
Kar se tiče osnovnega paketa, notri je Wii, pa mislim da še en kontroler (torej on tadolgi za v desno roko in ta mali za v levo roko xD) in igra Wii Sports (to je ono, ko se greš lahko tenis, boks in golf).
Športnih iger je kar nekaj ja, ker se jih da na zelo izkoristiti (npr. snowboarding, če imaš ono wii fit desko). Družabnih pa tudi

Meni je bila med družabnimi super ena, ne spomnem se zdaj točno kako se reče, pri kateri imaš cel kup različnih smešnih nalog (delaš se, da vrtiš hula obroč, briješ ovco, ...), ki trajajo vsaka ene par sekund. Ti napišem tu, če se spomnem imena.
Ono desko kupiš posebej z igro, reče se ji Wii Fit. Je kar draga.