Ehm, mela zelooooo obdarjenega svoje čase, ampak mi ni blo fino, ker sem sama precej ozka. Ugotovila sem, da mi manjši velik bolj ustrezajo, kar se mojega užitka tiče, pa še lažje ga obdelam.
nezaupljiva_strahopetnica napisal/-a:Ehm, mela zelooooo obdarjenega svoje čase, ampak mi ni blo fino, ker sem sama precej ozka. Ugotovila sem, da mi manjši velik bolj ustrezajo, kar se mojega užitka tiče, pa še lažje ga obdelam.
Ja brez da bi se davla pa skor bruhala tm
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
claire napisal/-a: ah dajte mir s takimi frazami. če je tič premajhen in ga ne čutiš, je fant lahko akrobat, pa punci nebo prišlo. nebi pa o tem, kaj je premajhno seveda. 14 ni. 10 pa.
se čist strinjam, kar je pod 15 cm je premajhno, pa, če je fant še tak tehničar!
Premajhno za kaj? Mogoče za tvojo, sej tud velikosti vagin so različne. No jst ne rabim 20 cm da mi pride, vrhunec dosežem tud sam s svojim prstkom. In Claire, ne boš vrjela, ni premajhen in čutim ga. Pa je samo prst
meni je ze 16cm nekako majhen, moj ima 20, 22cm, odvisno. Pa debelega - to more bit obvezno, drugace je brezveze...mi sex zeloooo veliko pomeni, zato si ne predstavljam, da bi imel moj majhnega in tankega . In spravim celega v usta, brez davljenja...