sicer je fora v tem, da je potrebno doplačilo zajtrka in večerje, ampak najdejo se tudi hoteli, v katerih bi se dalo poceni priti skozi...
Akcijo vodi podjetje Connex group, ki bonov sicer ne prodaja, ampak so ti boni ekskluzivno dobavljivi kot del marketinških kampanij posameznih podjetij, v tem primeru OMV.
Naj še povem, da se žigi dobijo za vse nakupe v OMV, od goriva, cigaret do vinjet, tako da do konca februarja, ko akcija traja, bi se dalo dobiti nekaj bonov...

jaz sem že nekaj gledal hotele iz te ponudbe in najbolj mi je padel v oči Kurhotel Thermal v Karlovyh Varyh na Češkem.
http://www.connexgroup.net/holidayplus/ ... ls_sa1.php
Karlovy Vary so terme., dodatno plačilo pri zajtrku in večerji na osebo bi bilo 18€, to je 36€ na dan, kar bi v sedmih dneh bilo 252€, cena bonov za 7 dni bi bila 48,3€, kar bi za 2 zneslo 300€, potem je tukaj še pot na Češko, verjetno kakšna doplačila za savno, videl sem tudi, da je plačilo parkirišča 10€ na dan, mislim, da bi za en teden dopusta za 2 porabil kakšnih 500€ brez poti...
ste opazili to akcijo? ste iskali kakšen hotel in destinacijo, ki bi bila zanimiva za vas?
odpiram debato...