Punce ali mogoče veste kje odkupujejo stare in veliko vredne knjige.
Imam knjigo ki sem jo dobila iz družinke dediščine in se mi ne zdi nesmiselno da leži doma zato me zanima če kaj veste. hvala za odgovore.
Mogoče ras lahk probaš v NUKU. Če je pa zelo dragocena knjiga, pa tudi kak muzej. Lahko povprašaš tudi na Filozofski fakulteti na pač oddelku, kamor bi sodila knjiga.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
sarčy napisal/-a:Knjiga je iz leta 1600. Walasor jo je napisal...
Jaz jo neb i nikamor dala. Full je tovredno.Če pa misliš jo prodati se pa ZELO DOBRO pozanimaj o vrednosti te knjige ker folk glede tega rad nateguje. Pojdi v muzej al pa kam. Ampak pazi, rajši vprašaj na večih mestih.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Priporočam ti, da se pozanimaš v Osrednji Humanistični knjižnici v Ljubljani. Na Slovenistiki na Filozofski fakulteti. Če je ne bodo oni odkupili, ti pa lahko vsaj povejo okvirno vrednost - no, to bi ti verjetno še bolje vedeli povedat v NUKU. Potem pa poskusi s kakšno internetno dražbo, ali pa daj oglas. Ker v komisijskih trgovinah, te bodo samo netegnili.