Sm res ne razumem kaj se tuki ima za čakat, dej mu nogico v ritko in začni naprej živeti! Vem da ni tok enostavno, ampak še hujše je če čakaš in živčna čakaš kaj boš spet najdla na FB al kjerkoli!
Go for your life!
puma napisal/-a:mogoče, ga mora dobit sredi akcije z neko bejbiko, pa še takrat bi mu verjetno verjela, če bi rekel, da je itak vse šala in da to kar sedaj ona vidi ni sex
[vanessa] napisal/-a: Glede radovednosti pa - js sm že marsikateri kolegici (kolegica zame ni isto ku frendica) odkrila geslo maila in FB-ja in pršla do precej, meni, zanimivih podatkov (tud za varanje in podobne stvari se je šlo). Pa se mi še sanjalo ni za to, niti z namenom nism šla da bi kej konkretnega odkrila. Sam iz radovednosti sm pač pogledla, že k sm mela geslo v roki. In kaj je to zate čene radovednost? Zaljubljena nism v kolegice![]()
Iz istega razloga bi šla pogledat tipu. Če bi mela njegovo geslo bi si rekla zakaj pa ne (moja stvar)? V najslabšem (al najboljšem, kot si vzameš) primeru bi pač odkrila svinjske stvari.
Horus napisal/-a:kinna napisal/-a:dragi horus, če mi lahko liže ... lukno brez zadržkov in si delima vse, mu lahko pogledam ka se dogaja na njegovem fonu... in on lahko pogleda ka se dogaja na mojem... in če me zato pusti, kamot!tej pa ga že kja muči in je rabo razlog za razhod, pa ga drugače ni najdo...
Rofl, kaksna primerjava xD
Ves, ce ti njemu dovolis, da ti pogleda tvoj telefon, se ne pomeni, da lahko ti gledas tudi njegovega. Sicer pa kul a ne, ce mate tako zmenjeno. Jaz vdorov v svojo zasebnost ne toleriram. Meni osebno gre na zivce ze, ce kdo stoji za mano pa mi gleda v monitor, pa ce magari samo pasjanso spilam.
In vem for fact, da nisem edini, ki tako razmislja. Ampak kot receno, stvar dogovora. Ce pa katera tu o tem NI eksplicitno zmenjena s svojim tipom, pa predlagam, da se o tem pomenita, preden vas bo zalotil pri "vohljanju".