ne vem no....ni mi antipatična niti simpatična....
stil ma pa tud spremenljiv....včasih je ful noro oblečena, včasih je čist out....
ma pa ful lep trebuh...to mi je všeč na njej....
meni je Paris ful všeč. Najprej vizualno, potem pa še po stilu življenja všeč mi je njen obraz, njene učke in ustnice...meni je ful lubana pa njena bela čivava je tudi srčkana.
Men je tut paris tok luškana pa njen paris tut sm slišala da je ona revna proti njemu. drgač pa ne govort da zapravla dediščino k sama velik dela ma svojo blagovno znamko pa kot manekenka pa newem še kaj vse. punca je luškana oz lahko bi tut rekla da je prov lepa pa luškanga tipčka pa živi lepo polno življenje tako da če je že važna pa newem kaj še vse govorite ma za kej bit ne pa v naši mali sloveniji k st že tavsaka ta druga nos k en pav pa se sploh nimajo za kej pol so pa paris hilton fovš pa jo opravljajo da nima okusa za oblačt pa da je afna. čist fajn punca je!!!!!!
mislim oprosti ampak meni zgleda na tej slikici prav glupo! pa da mi ne bi zdaj lepo prosim katera začela z tem da sem ljubosumna in ne vem kaj še vse, ker nisem... baba mi preprosto ni všeč!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
mislim oprosti ampak meni zgleda na tej slikici prav glupo! pa da mi ne bi zdaj lepo prosim katera začela z tem da sem ljubosumna in ne vem kaj še vse, ker nisem... baba mi preprosto ni všeč!
Se strinjam!
In v takem outfitu si ona upa stopit iz bajte