tut jz sem svojo definicijo že napisala. Poznam enega, ki je "jebač" , mene je osvajal, ko še punce ni imel, zdaj jo ima, ampak vseeno vztajno osvaja druge. Je taki samozaesten, lep, spotnik, misli zase da je alfa in omega(kar niti ni daleč od resnice, seveda samo vizualno), vem da sem ga samo 2X vidla in da že ko je stopil v sobo sem sm mislila wau, lep za znoret
Bila sem samska, govoril je same sladke besede, kak sm postala lepša odkar sva se zadnjič vidla, bla, bla, vedla sem da laže, samo vseeno me je čisto obnorel, na srečo pa sem se uspela mu upreti in nisva imela nič... Potem me je še vabil na pijače i tak, nism šla, ker sm vedela da me samo prizadel. Dvomim, da se bodo taki tipi kdaj zrensili, osebno jih ne cenim, so mi prav negravžni, ker se hočejo imeti vse punce tega sveta hkrati, v prenesem pomenu seveda, ker samo komaj čakajo kje in kdaj bodo kako podrli... Ker jim je ego v oblakih, ker mislijo da lahko vsako dobijo, jz se pa onemu nisem pustila rabo zato, da bi mu dokazala da pa vsake ne more imeti, najbolj jih moti če jih ignoriraš, tega niso vajeni, vajeni so dobiti vse kar si zaželijo....