Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

itak da je odvisno kakšni so materiali, ali gredo skupaj in kako to zgleda na tvojem telesu ...

... in ker vsaka od punc pač ima svojo sliko v glavi ... se raje nasloni na svoj občutek, kako se počutiš v opisani kombinaciji ... če se počutiš ok, je potem to edino kar je pomembno :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Meni se pa sliši super kombinacija. Čist Blair iz GG (ki ima pogosto črne žabice in redko škornje)
Malce približnih fotk:
Slika Slika Slika Slika
(ne dobesedno gledat :D)

Je pa res, da bi bilo treba videt slikco in bi lahko 100% povedale :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ malce je podobna prvi sliki, s tem da je z dolgimi rokavi (in to je tisto, kar me najbolj muči, pa sem prej pozabila napisat), pa spodnji rob, pri nogah ima malce bolj debelo narejen.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
IceIce
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a IceIce »

A je OK, ce za sluzbeno novoletno zabavo obujem slingback peep toe cevlje? Mislm a je primerno tok odprte cevlje obut decembra, ceprav na zabavo, ki bo notri (da me ne bodo vsi cudno gledali)? Al si rajs nabavim kaksne zaprte salonarje?
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Za službeno silvestovanje imam namen obleči kombinacijo črne in vijolične. Črne hlače in vijolična bluza, če bo mrzlo, povrhu še puloverček. Bomo pa noter. Obula bom polškornje. Je boljše če dam hlače v škornje ali naj jih pustim povrhu? Kakšen nakit naj dan nase, črn ali vijoličen? V mislih imam da bi imela vijolične uhane, vijoličen obesek in črn prstan. Kakšen kos nakita lahko tud odstranim.

bluza je v barvi, podobni tej, mogoče še mal temnejša
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Odvisno kakšne so hlače? Če so skinny ali pa raven kroj, bi jih dala v škornje, drugače pa absolutno ne. Tudi če so iz bolj elegantnega materiala nebi dala. Odvisno kako zgledajo hlače (najdi kako podoben model na netu, če se ti da).

Kaj pa če bi dodala še kakšno barvo? Ali pa navaden srebrn nakit?
Da ne bo overload vijolčne in črne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
foxy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy »

ribicaX, to je sicer moje mnenje, ampak jaz ne bi šla v vijoličen nakit. Se mi zdi, da kombinacije, ko je vse "ton v tonu" in se vse ujema ne izpadejo tko zlo fajn. Kaj pa če bi dala črn nakit al pa srebrnega, pa mogoče en širok pas - jaz imam recimo takega:
http://www.stylehive.com/bookmark/victo ... sos-688616
Je pa seveda odvisno od kroja hlač in bluzice ...
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Odvisno kakšne so hlače? Če so skinny ali pa raven kroj, bi jih dala v škornje, drugače pa absolutno ne. Tudi če so iz bolj elegantnega materiala nebi dala. Odvisno kako zgledajo hlače (najdi kako podoben model na netu, če se ti da).

Kaj pa če bi dodala še kakšno barvo? Ali pa navaden srebrn nakit?
Da ne bo overload vijolčne in črne.

foxy napisal/-a:ribicaX, to je sicer moje mnenje, ampak jaz ne bi šla v vijoličen nakit. Se mi zdi, da kombinacije, ko je vse "ton v tonu" in se vse ujema ne izpadejo tko zlo fajn. Kaj pa če bi dala črn nakit al pa srebrnega, pa mogoče en širok pas - jaz imam recimo takega:
http://www.stylehive.com/bookmark/victo ... sos-688616
Je pa seveda odvisno od kroja hlač in bluzice ...

Hlače so raven kroj. so nekaj podobnega temle. drugače pa na srebrn nakit sploh nisem pomislila. se mi zdi zelo dobra ideja in mislim da bi res bolje izpadlo, kot pa če bi imela nakit v vijoličnem.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Takih hlač jaz ne bi v škornje tlačla, raje daj ven al pa obuj nizke čevlje poleg.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
foxy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy »

se strinjam, definitivno ne v škornje.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

vseenomiska23 napisal/-a:jaz pa bi vas prosla za en nasvet.. odločam se za nakup gležnarjev pa me zanima vaše mnenje. :)

Slika

Slika

Slika

vseenomiska23 napisal/-a:Prvi in drugi so iz spletne strano bonprix (al kak se že napiše) - cena 29€

Tretji pa vogele - tam okoli 35€

teli taprvi so bli lani v papriki, sem jih pa tudi prodajala še kakšen mesec nazaj :) dobila sem jih za 20€..znižani iz 40€ ;)
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica

katere barve se dobro ujemajo z bordo barvo? imam bordo rdeče čevlje, pa bi rada kombinirala še s kakšno drugo barvo, ne samo črno.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

Ali bi dobro izpadlo, če k temu obujem črne škorenjce :?:
http://aka.mangoshop.com/zoomProducto.f ... &idioma=IN
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

itak. če niso kaki glomazni škornji za po gozdu hodit, seveda.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Inčaa napisal/-a:Ali bi dobro izpadlo, če k temu obujem črne škorenjce :?:
http://aka.mangoshop.com/zoomProducto.f ... &idioma=IN

Ja jaz mislim, da bi čist lepo prišlo :wink:
Zaklenjeno