No ne rabim nujno pa vseeno, ker sem nova na tem študentskem področju samo želim preverit, če sm prav štekala ta koledar http://www.uni-lj.si/files/ULJ/userfile ... _09_10.pdf torej rdeči dnevi so pač navadni študijski dnevi, rumeni izpitna obdobja(kar smo pač od 21jan do 19feb doma), vijolčni so brezveze, zeleni smo pač frej, ker so prof. frej, BELI so pa tisti, ko ne hodimo na faks?!?! Torej smo frej od 25ga decemba do 3ga januarja?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zakon, hvala! Jz sm se pa bala, da zdj k smo resni študentje nimamo nč fraj. :\ Čeprav so kreteni nam izpite vrgli vsi na iste dneve in to 19,24 januar in 3februar ful mi pol pomaga tistih 19dni fraj v februarju.
Danes sem v DMu kupla lak za nohte (She) in ko sem prišla domov sem ugotovila, da lak nima čopiča (ima tisto plastično palčko, ampak tam kjer bi naj bile ščetine jih ni), zdaj me pa zanima, če se da kozmetiko menjat? Al pa da grem tja, pa vzamem en drug lak? Al pa da dobim nazaj tistih 1,95€ (:D)? Račun imam.
Jap to pomen that`s me - tako je prevedlo na guglu mene pa zanima glede št. oz. košaric 3, 4 - ne štekam teh št.? vem recimo po št. in košarici, recimo 80 B, na te št. pa se ne razumem. mi lahko katera pove koliko je košarica 3 itd.?
NOVO! Ve kdo kje v Lj se dobijo vanilijeve cigare (pa ne tiste debele, ampak take tanke "ženske"), ker sem jih pred leti dobila eno škatlico (kovinska je) od kolega, ko je bil v Črni Gori, ne vem pa če se da in kje pri nas to dobiti Take rjave barve so, imajo ustnik in so klasične tanke kot obične cigarete (ne une fine tanke ampak za cigaro so tanke).