Kje seksati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
piiqc.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a piiqc. »

ženska napisal/-a:So pa smešni starši, če ne pustijo, da bi se obiskovala doma. Da slučajno ne bosta seksala ... Hehe, bosta pa drugje.

Hehe, ne vem, zakaj mislijo, da bodo kaj preprečili, če ne bosta skupaj dalj časa ali pa čez noč itd. Tudi podnevi se da ... In na hitro tudi. :D

hehe se strinjam (:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

ženska napisal/-a:So pa smešni starši, če ne pustijo, da bi se obiskovala doma. Da slučajno ne bosta seksala ... Hehe, bosta pa drugje.

Hehe, ne vem, zakaj mislijo, da bodo kaj preprečili, če ne bosta skupaj dalj časa ali pa čez noč itd. Tudi podnevi se da ... In na hitro tudi. :D

Tega tud jz nism nikol štekala. Slika Ko sm bla na informatiunemi za DD je nek oče prašau uzgojitelja, da če lahko fantje hodijo k puncam oz. obratno. Uzgojitelj je reku, da ne iz takih in drugačnih razlogou. Ta oče se je zasmejau in reku, da sej je logično, ker drugače bi kr dost punc ratalo nosečih. Pou staršeu mu je kimalo, da ja. Mislm... Slika Očitno res nobeden ne pomisli oz. ni nit malo informnira, da najstniki, pa ne samo oni, usi, seksajo tam kjer pač lahko, če jim doma oz. v domu oz. tam in tam ni omogočeno, da bi. Pol pa se čudijo, da kako je punca noseča, ker sej ni možno, da sta skupej u sobi bla... Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Tega tud jz nism nikol štekala. Slika Ko sm bla na informatiunemi za DD je nek oče prašau uzgojitelja, da če lahko fantje hodijo k puncam oz. obratno. Uzgojitelj je reku, da ne iz takih in drugačnih razlogou. Ta oče se je zasmejau in reku, da sej je logično, ker drugače bi kr dost punc ratalo nosečih. Pou staršeu mu je kimalo, da ja. Mislm... Slika Očitno res nobeden ne pomisli oz. ni nit malo informnira, da najstniki, pa ne samo oni, usi, seksajo tam kjer pač lahko, če jim doma oz. v domu oz. tam in tam ni omogočeno, da bi. Pol pa se čudijo, da kako je punca noseča, ker sej ni možno, da sta skupej u sobi bla... Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^mislm, k da mladi ne uporablajo zaščite..k da smo tok neodgovorni?? K da nam je ql če zanosmo pr teh letih LOL :D
Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vagabund »

Seveda, da nam je. Danes si kul, če imaš pri 16ih otroka. Samo poglejte Lynn Spears. Ona je tkooooooo kuuuuuuul.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ja, itak, ona je moja vzornica :lol: :lol: hahaha
:roll: :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Vagabund napisal/-a:Seveda, da nam je. Danes si kul, če imaš pri 16ih otroka. Samo poglejte Lynn Spears. Ona je tkooooooo kuuuuuuul.

To je žalostno, ampak resnično. Moja biuša cimra je pr 15 letih prvič zanosila (pol je šla splavit), ker je pod nujno hotla met otročička od takratnega fanta. In ta fant (budalojednoneodgovorno) je meu 20 let pa jo je podpirau. Ko sm zvedla, da je zanosila, me je primla želja, da bi ga dala kastrirat. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lol_iika »

pa pejta na wc.. :D :lol: al pa nekam se vedno najde .. sej boo :D :wink:
How to spell ignorance... Y-O-U
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snoopy.girl »

mah sm mela učas iste probleme z enim.sam sj si zihr kdaj sama duma.drgč pa wc..k pa je tema pa pejta magar u gozd.xDD
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

:D
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 30. Okt. 2009 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

kora napisal/-a:mja,malo stanovanje,pa tk se vse sliš čez.
sej tastari njegovi me majo ful radi,in moji majo njega za angelčke res uno ful,sam mi je mal neprijetn kva bi si pol oni mislni ko bi sexala pa kričala pa nevm tk no..
itak da se ne dobiva sam za seks lol

Kaj bi oni mislili ko bi sexala in kričala... halooo ne moeš v prisotnosti staršev v bližini kričat in nevemkaj... z mojim sva ko sva pri nas vedno tiha (pač v sobni jakosti se vse izvaja)... :razz:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: srednješolski seks

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kora napisal/-a:hojla
imam en problemček.imam fanta ki me zelo zelo vzburja,seks pa je naravnost božanski.skupaj sva že dve leti in drugdrugega si nenehno želiva.
edini problem je starost,skoraj osemnajst-nobeden od naju nima avta/svojega stanovanja itd., problem je torej seks plac.
ker sva oba potrebna ko hudič,prosim čimpreej za kake konkretne odgovore :oops:

bye

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=23763

nočitev v pravljični deželi za 1€ na noč! :eek:
Uporabniški avatar
Miss.A
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss.A »

sej sta lahku doma, u sobi, zaklenta se, muzko naglas pa bo use uredu ;)
Uporabniški avatar
Kittycat7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kittycat7 »

Zares ne vem zakaj ne bi mogla bit pri tebi ali njem...sploh če imaš/ima svojo sobo...če te pa skrbi kako bosta glasna pa so ti že punce svetovale...glasba, TV, mal se kontroliraš, konec konceu maš na postelji verjetno tudi kak luškan okrasni pouštrček...no ja tudi s tem si lahko malce pripomoreš.
Pa verjemi, da ti starši pri 18 letih ne stojijo dan in noč pred vrati ni poslušajo kaj počneš/počneta, koneckoncev sta verjetno po 2-h letih fanta tudi že spoznala...predvsem pa se zavedaj da sex ni nič takega, česar bi se morala sramovat, niti pred svojimi starši...verjetno ste to temo tudi že zdavnaj obelali, usaj z mamo :wink:
...pa želim ti še veliko užitkov v dvoje :razz:
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
avx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avx »

Mislim, kire probleme imaste to :D Če bi že tako rada seksala. Okej Tastari tak sigurno vedo, da pač enkrat bota sigurno se imela mal bolj fajn, če že se nista imela. Ker itq so oni šli čez isti postopek.

Sicer ti pa povem iz lastnih izkušenj, da jaz sem lepo rezerviral Luksuz Paket pa sva šla v savno in đakuzi za 2 uri + postelja. Pa si čist na samem v čisti temi, samo svetlobo dajejo čajne svečke. Ni bojšega, razvajaš se prvo potem pa še lepo dokončaš :D
Odgovori