*mala* napisal/-a:Odvisno od situacije?
Po čem si sumila, da se nekaj dogaja za tvojim hrbtom? Kakšni so bili znaki? Sprememba obnašanja, karkoli?
Pa, a si fanta vprašala po resnici? In se ti je zlagal?
situacija je bila pr meni čisto ok, vse normalno, nisem posumila nič, dokler nisem opazila pogostih klicev "kolega", dostikrat se je zarekel, kolegica ga je opazila z drugo, ko naj bi bil na družinskem rojstnem dnevu... oh, ne rabiš dvomiti da nisem vprašala

stokrat sem, pa se mi je zlagal, obtoževal mene, kakšna sem, da sem paranoična, obupna, da bi se samo kregala. potem sem bila malo bolj pozorna in sem opazila, da dostikrat pove eno stvar drugače, ker se ne spomni kako se je prejšnič izgovoril, tako da mu nisem več verjela, nisem hotela poslušati nove laži in izgovore in ga pustila. čez nekaj časa sem izvedela, da je bilo tisto kar sem jst izvedla, samo vrh ledene gore in da je zelo grde stvari delal za mojim hrbtom. tukaj lahko rečem, da sem vesela, da sem takrat brskala po njegovem telefonu (z slabo vestjo in tresočimi rokami) in izvedela resnico takrat (potem ni bilo več slabe vesti in tresočih rok), kot pa da bi tako živela še naprej, ne vem kaj bi naredila kasneje, če bi izvedela vse to, že takrat mi je bilo tako grozno, ker me je ljubljena oseba izdala, veliko časa sem potrebovala, da sem se za silo pobrala.
zdej imam novega fanta in mi ni prišlo na misel, da bi brskala po njegovih stvareh. če bom pa spet imela utemeljene sume, pa bom, me je že izučilo da kjer je dim, je tud ogenj