Fant si piše preko fbja z drugimi o seksu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

punce no, ne jo napadat, če še niste bile nikoli v taki situaciji. tud jst sm enkrat sumla, da se za mojim hrbtom dogaja nekaj, kar se nebi smelo in priznam, pogledala sm njegove smse na telefonu in najdla tiste, za katere se mi je fant lagal da ne obstajajo in da se nič ne meni z njo. vem da ni lepo brskati po zasebnosti drugih, prav tako pa ni lepo da nam tipi take delajo za hrbtom ane? in tiste, ki ste napisale zakaj ga rajši ne vpraša? mislite, da povejo vsi po resnici? če boste enkrat dobile pol toliko laži v faco kot sem jih jst, tudi ne boste verjele vsaki besedi in se boste rajši same prepričale. ne zagovarjam splošnega vohunjenja za tipom vsak dan, ga pa zagovarjam takrat, ko vem da je to edini način, da dobim poštene odgovore! tiste, ki me imate namen skritizirati, se rajši kar ustavite in pomislite kako bi blo vam, če bi se vam fant dolgo dolgo dolgooooo časa lagal za vašim hrbtom. mogoče boste pa enkrat na istem in boste takrat razumele, ko vas bo razjedal dvom, če je res vse, kar vam pravi ;)

avtorici teme (pozabila nick, sorry :oops:)
če si po enem letu vajine veze piše taka sporočila za drugimi, sploh nima spoštovanja do tebe in do tvojih čustev. če boš ostala z njim se bo to nadaljevalo (been there, done that), ti boš vedno v dvomih, kaj dela ko gre ven, kaj si piše na fb in tako naprej in naprej. še en nasvet, ki je meni zelo pomagal. če se sprašuješ, če bi še naprej bila z nekom, potem očitno to ni to in je nekaj narobe, ker bi drugače vedela in čutila, da še hočeš biti skupaj z njim
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Vsak ima pravico do svojega mnenja, zato sm ga tud napisala, tud če je zaključena :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

janna napisal/-a:punce no, ne jo napadat, če še niste bile nikoli v taki situaciji. tud jst sm enkrat sumla, da se za mojim hrbtom dogaja nekaj, kar se nebi smelo in priznam, pogledala sm njegove smse na telefonu in najdla tiste, za katere se mi je fant lagal da ne obstajajo in da se nič ne meni z njo. vem da ni lepo brskati po zasebnosti drugih, prav tako pa ni lepo da nam tipi take delajo za hrbtom ane? in tiste, ki ste napisale zakaj ga rajši ne vpraša? mislite, da povejo vsi po resnici? če boste enkrat dobile pol toliko laži v faco kot sem jih jst, tudi ne boste verjele vsaki besedi in se boste rajši same prepričale. ne zagovarjam splošnega vohunjenja za tipom vsak dan, ga pa zagovarjam takrat, ko vem da je to edini način, da dobim poštene odgovore! tiste, ki me imate namen skritizirati, se rajši kar ustavite in pomislite kako bi blo vam, če bi se vam fant dolgo dolgo dolgooooo časa lagal za vašim hrbtom. mogoče boste pa enkrat na istem in boste takrat razumele, ko vas bo razjedal dvom, če je res vse, kar vam pravi ;)

Stupid, stupid boy :D res mi ni jasno, zakaj si fantje ne zbrišejo take smse? A hočejo, da jih njihove panične punce ugotovijo?

Če se fant spusti na nizek nivo z varanjem, a se je treba še punci s preverjanjem? :D Zagovarjam nepreverjanje all the way :)

Aja, tiste ki ste ZA preverjanje- ali potem ko vidite, da nima nobenega sumljivega smsa, a potem verjamete da ni nič, ali še parkrat pogledate? :D

Pa radovednost, my ass, očitno za nekatere lepša beseda za preverjanje (da ne izpadejo zlobne in panične).
Je pa še vedno razlika, ali fant ve, da ga preverjate oz. berete njegove stvari ali ne. Ker če ve, se bo definitivno še bolj potrudi prikrit (če je pameten seveda).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
janna

kaj bi pa ti naredila? si zatiskala oči in se pretvarjala, da nič ni? o tem nepreverjanju pa ne reči prehitro, nikoli se ne ve ;) tud jst nisem nikoli preverjala, ne bom pa neka naivnica, ki bo slepo verjela očitnim lažem :) verjamem, da ne bova prišli na isto mnenje pri tej temi, ampak taka dejanja imajo skrajne ukrepe, jst rajši ukrepam, pa čeprav to pomeni brskanje, kot pa živim v navidezni pravljici.

hehehehe ne, jst sem preverila samo toliko, da sem videla, če delam paniko za nič. saj pravim, mogoče boš enkrat gledala na to iz drugega kota
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odvisno od situacije?
Po čem si sumila, da se nekaj dogaja za tvojim hrbtom? Kakšni so bili znaki? Sprememba obnašanja, karkoli?
Pa, a si fanta vprašala po resnici? In se ti je zlagal?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

V tej temi se govori ali naj ona ostane s tipom ali ne, ker je pač (JEBIGA!) prebrala na FB določena sporočila...
Ne pa da faking 3 strani se pametuje, kk ni prav, če greš gledat njegove strani. Ne, ni prav, sam kaj koga baš boli K*urac, če doloćene ženske ali tipi to delajo?! Vsak za sebe ve, kk ma poštimano, ne pa da se faking pametuje kk je al pa ni prav!

Anyway, avtorica... Saj niti ne veš, če je bil z drugo žensko. Dvom obstaja, to itak... Morda bo, morda nebo... Razčistita. Forum NI rešitev! Rešitev je, da se vsedeta za mizo in pogovorita. Resnica pa bo, kakršna bo!

Sta 2 odrasla človeka v neki odrasli zvezi, tako da bi pogovor moral bit temu primeren.
janna

*mala* napisal/-a:Odvisno od situacije?
Po čem si sumila, da se nekaj dogaja za tvojim hrbtom? Kakšni so bili znaki? Sprememba obnašanja, karkoli?
Pa, a si fanta vprašala po resnici? In se ti je zlagal?

situacija je bila pr meni čisto ok, vse normalno, nisem posumila nič, dokler nisem opazila pogostih klicev "kolega", dostikrat se je zarekel, kolegica ga je opazila z drugo, ko naj bi bil na družinskem rojstnem dnevu... oh, ne rabiš dvomiti da nisem vprašala :D stokrat sem, pa se mi je zlagal, obtoževal mene, kakšna sem, da sem paranoična, obupna, da bi se samo kregala. potem sem bila malo bolj pozorna in sem opazila, da dostikrat pove eno stvar drugače, ker se ne spomni kako se je prejšnič izgovoril, tako da mu nisem več verjela, nisem hotela poslušati nove laži in izgovore in ga pustila. čez nekaj časa sem izvedela, da je bilo tisto kar sem jst izvedla, samo vrh ledene gore in da je zelo grde stvari delal za mojim hrbtom. tukaj lahko rečem, da sem vesela, da sem takrat brskala po njegovem telefonu (z slabo vestjo in tresočimi rokami) in izvedela resnico takrat (potem ni bilo več slabe vesti in tresočih rok), kot pa da bi tako živela še naprej, ne vem kaj bi naredila kasneje, če bi izvedela vse to, že takrat mi je bilo tako grozno, ker me je ljubljena oseba izdala, veliko časa sem potrebovala, da sem se za silo pobrala.
zdej imam novega fanta in mi ni prišlo na misel, da bi brskala po njegovih stvareh. če bom pa spet imela utemeljene sume, pa bom, me je že izučilo da kjer je dim, je tud ogenj ;)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

janna napisal/-a: če boste enkrat dobile pol toliko laži v faco kot sem jih jst, tudi ne boste verjele vsaki besedi in se boste rajši same prepričale.
če bi se vam fant dolgo dolgo dolgooooo časa lagal za vašim hrbtom. mogoče boste pa enkrat na istem in boste takrat razumele, ko vas bo razjedal dvom, če je res vse, kar vam pravi ;)

Kakšne drame, sploh si ne morem zamislit, da je enim to kao zveza.
Verjamem, pa da ne bom na istem, ker si tipe, ki bi mi delali take scene že v štartu ne bi izbirala.
Nevem, vsi moji tipi niso bili nikoli prasci in lažnivci. Očitno nekaj že počnem prav. (Aja, in pri nobenemu mi ni prišlo na misel, da bi mu brskala po zasebnih stvareh.)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

tmis_ napisal/-a:
janna napisal/-a: če boste enkrat dobile pol toliko laži v faco kot sem jih jst, tudi ne boste verjele vsaki besedi in se boste rajši same prepričale.
če bi se vam fant dolgo dolgo dolgooooo časa lagal za vašim hrbtom. mogoče boste pa enkrat na istem in boste takrat razumele, ko vas bo razjedal dvom, če je res vse, kar vam pravi ;)

Verjamem, pa da ne bom na istem, ker si tipe, ki bi mi delali take scene že v štartu ne bi izbirala.
Nevem, vsi moji tipi niso bili nikoli prasci in lažnivci. Očitno nekaj že počnem prav. (Aja, in pri nobenemu mi ni prišlo na misel, da bi mu brskala po zasebnih stvareh.)
No no, vseeno mal pretiravaš - ljudje se spremenijo/-mo; sej ni mogla že na začetku vedt, da se bojo stvari tko obrnile in da bo začel take oslarije zganjat. Valda, ko se z nekom začnemo spoznavat, se vsi probamo "prodat"/predstavit v svoji najboljši luči.
Kar se pa drugega tiče, pa samo - heh. "Vsi" tvoji fanjte? Že to nakazuje na to, da neki je že moralo bit nekje narobe (ali glede njih ali pa glede tebe), tako da spet nisi the one to judge.

on topic:
Se pa do določene mere strinjam z brskanjem - bite me, babe -, če obstaja nek močan sum, da se ti nekaj prikriva...in potem naj se tipa takoj sooči s tem in vrta, dokler se ne zve vsega; če se pa ne pusti, pa se pobrat čimdlje od takega.
janna

tmis_ napisal/-a:

upam, da res ne boš na istem, veš pa nikoli ne. saj se je tud pri meni začelo sanjsko, bila sem ful srečna, ful sva se ujela, čez nekaj časa se je pa malo obrnilo vse (neka ženska se je vmešala notr). ne rabiš govorit tako sarkastično o tej drami, ko gledam nazaj tud meni ni jasno, kako sem lahko vse to toliko časa prenašala, ampak srcu ne moreš ukazovat in ko imaš nekoga tako zelo rad, se težko sprijazniš in zaključiš to "vezo"
mia_mia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mia_mia »

Lamia napisal/-a:Ne bom javno izpostavljala pra*ice, ki brez sramu piše zasedenim tipom. :)
Nism na istem levelu.

Oprosti, ampak zame si ti na nižjem levelu:

Zakaj?

Zato, ker
1. preverjaš tipa
2. označiš osebo, ki je tole napisala za prasi*o, kaj je pa potem takem tvoj fant?

Dejstvo pa je:
da te fant lahko prevara vedno in povsod, pa če mu bereš sms-e, bereš privat msg na facebook, ga čekiraš po dolgem in širokem... in ti tukaj ne moreš nič narest, ker je to zgolj in samo njegova odločitev.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tale tema me asociira na trenutno popularen komad Why does love always feel like a battlefield...
Pa daleč od tega, da bi bila moja zveza popolna, res pa je, da še nikoli nisem fanta (tega ali kakšnega prej) smatrala za svojega nasprotnika v nekakšni igri kdobokoga. A bo on mene uspešno varal, a ga bom jaz zasačila... brezveze.
Ta negotovost, ko bi povsod iskala dokaze, bi me ubila. Sploh jih ne bi rabila, bi bil že sum dovolj. Kakšen točno je smisel tega, da si v taki zvezi?
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

*mala* napisal/-a:Ne še :P

Tista beseda "še" me je pa malo zmedla. Sej si rekla, si proti preverjanju all the way.

Sicer pa, če hočeš ti lahko odebelim en stavek od Tonje - kaj ku*ac ma tebe za brigat na kakšen način je pršla do tistih sporočil. Pač je, to je bistvo, ne pa kako!

Glede radovednosti pa - js sm že marsikateri kolegici (kolegica zame ni isto ku frendica) odkrila geslo maila in FB-ja in pršla do precej, meni, zanimivih podatkov (tud za varanje in podobne stvari se je šlo). Pa se mi še sanjalo ni za to, niti z namenom nism šla da bi kej konkretnega odkrila. Sam iz radovednosti sm pač pogledla, že k sm mela geslo v roki. In kaj je to zate čene radovednost? Zaljubljena nism v kolegice :D
Iz istega razloga bi šla pogledat tipu. Če bi mela njegovo geslo bi si rekla zakaj pa ne (moja stvar)? V najslabšem (al najboljšem, kot si vzameš) primeru bi pač odkrila svinjske stvari.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

[vanessa] napisal/-a:

Tista beseda "še" me je pa malo zmedla. Sej si rekla, si proti preverjanju all the way.

Zanalašč, ker sem vedla da se bo prej ali slej nekdo vtaknil v to :D
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a la HauteCouture »

[vanessa] napisal/-a:

s tisto besedo še podjebava take, ko si ti, ki ne vejo, kdaj si kdo norce iz njih dela :lol:
Sol lucet omnibus.
Odgovori