mucamaca5 napisal/-a:Mene bi blo tut grozno sarm, če bi mi to tip reku. Sam pomoje se ona tega sploh ne zaveda. Pomoje čist ponesreč spusti ta predel, ko se brije. Tko, da po tej strani bi ti bla zih hvaležna, da ji poves, ker noče, da se ti s tem obremenjujs. Mogoče ji na lep način predlagi brazilsko depilacijo, tam men tut ta predel zdepilerajo. mja
..sma se ravno slišala po fonu, pa pride čez pol ure k meni, je rekla da skoči samo pod tuš; pa sem ji kot strela iz jasnega rekel, da če se bo zdepilirala, pa je rekla da mogoče pa res da bi gladka prišla k meni; pol sem ji reko naj se po brazilsko, pa je rekla ne, pa se zraven smeškala
mucamaca5 napisal/-a:Mene bi blo tut grozno sarm, če bi mi to tip reku. Sam pomoje se ona tega sploh ne zaveda. Pomoje čist ponesreč spusti ta predel, ko se brije. Tko, da po tej strani bi ti bla zih hvaležna, da ji poves, ker noče, da se ti s tem obremenjujs. Mogoče ji na lep način predlagi brazilsko depilacijo, tam men tut ta predel zdepilerajo. mja
..sma se ravno slišala po fonu, pa pride čez pol ure k meni, je rekla da skoči samo pod tuš; pa sem ji kot strela iz jasnega rekel, da če se bo zdepilirala, pa je rekla da mogoče pa res da bi gladka prišla k meni; pol sem ji reko naj se po brazilsko, pa je rekla ne, pa se zraven smeškala
uuu mogoče ti pa rata. sej veš, če ne, pa ji kupi bon, druge ni
um.. pa ne more si sama narest brezilske Mislm lah bi si jo tut, sam dvomm da ma potrebne stvari doma. No ja, zdej ko bo prsla uporab enga od nasih predlogov =) srecno
evva napisal/-a:ja če je zelo poraščena tam, pol verjetno lih ne more "po nesreči" spustit tega predela, mogoče ji ga je pač mal problem pobrit. Joooj mam eno ful dobro idejo, sploh ji ne rabš nč govort, zdej ko so lih praznični dnevi, kupi ji za božička bon za brazilsko depilacijo!!
..glede na smer, v katero se je razvila ta debata, je ta predlog šuuuupercaaa!
po mojem ji je ta predel malce problem uredit, ja ...