Izpuščaji po telesu

Za dušo in telo.
Odgovori
saskica
Sramežljivka
Sramežljivka

Izpuščaji po telesu

Neprebrana objava Napisal/-a saskica »

pozdravljeni!

meni so se pred kakšnima 2 tednoma pojavili majhni izpuščajčki v obliki pikic kot nekakšni mozoljčki. pojavili so se predvsem na predelu ram, trebuha in hrbta. zanima me če je bil kdo že v podobni situaciji in kako ste se tega rešili?

lp
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

bart je meu to po trebuhu... je šou h zdravniku, zvedo da je nekakšna alergična reakcija, zaradi toplote-sonca in švica. dobo tablete in je to to... torej priporočam obisk zdravnika :wink:

in ne stiskat tega!
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

Verjetno ne spada ravno v to temo, ampak bom kar tukaj vprasala. Me je ta tema ravno spomnila na to, tako da bom kar tukaj napisala :)

Jst imam tudi ene izpuscajcke al ne vem kako naj temu recem, ze nekaj casa imam to, na zacetku sem imela samo dva na dekolteju potem pa se mi jih je naredilo se ene par.
So pa take zivo rdece barve (krvavo rdece), kot da bi bile nekaksne krvave pikice pod kozo. Vendar so na kozi, se jih cuti kot male mozoljcke.
Najprej sem mislila, da so kaksna znamenja, zdaj pa ne vem vec kaj bi lahko bilo.
Sem pa tudi ze pokazala zdravnici pa ni nic rekla.
Kdo ve kaj bi to lahko bilo? Me pa nic ne srbi.
saskica
Sramežljivka
Sramežljivka

aha.. ja mene pa kr dost srbi.. čeprou je zdj že mau bolš.. ja sem že bila pri zdravniku sem dobila ene tablete in neko kremo.. im to uporabljam že 3 dni ampak ni kej dost bolš... mau bol je ampak še useeno srbi pa kr dost je tega.. pa kr na novo se delajo taki izpuščaji
kinna
Kofetarica
Kofetarica

no sej po treh dneh skoraj nikoli ni nekega nevem kaj učinka... če nebi blo bolje, priporočam da greš h dermatologu, pa naj strokovnjak pregleda kak pa kaj...js bi na vajinem mestu čim manj čohala (če že, skozi oblačilo in ne kraspat) in se ebi dosti dotikala...

saskica ka pa je reko dohtar? ni znau nič povet al pa vsaj sklepat ka se dogaja?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Zdravniku, naj ti nardijo alergijski test.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
saskica
Sramežljivka
Sramežljivka

ja zdravnica ni točn vedla kaj je... danes em bila spet pri njej..in me je spraševala če sem kaj tajega pojedla, če sms lučajno kakšno majco novo majico oblekla in da ni bila oprana, če sm bla z kakšno tako osebo v stiku da bis e lahko nalezla, ... uglavnem use mogoče me je spraševala.. no pol mi je pa rekla da nej grem h dermatologu in mi je dala napotnico z oznako nujno.. tko da me je dermatolog takoj sprejel in sem dobila inekcijo ter tablete in kremo.. tko da zdej bomo vidl kako bo... ;) ;)
kinna
Kofetarica
Kofetarica

no upam, da bo čimprej bolš... :wink:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Ne bi bilo slabo če bi ti nardili alergijski test, tko boš vedla če si alergična na hrano al pa kaj druzga.. :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Odgovori