Ok

Jutri štartam z mesno-zelenjavno-sadno dieto

oh v obliki kruha, testenin, testa(razne pice, pite blja blja), sladkarij črtam(razen izjeme..kar že vnaprej vem, kaj bodo..kosila pri tašči

)..Oh bom jedla izključno v obliki zelenjave in sadja..Od mesa bom pa papala perutnino in ribe(ja paše/ne paše v meso, ne odpiram debate). Tam okoli 10kilc mam za izgubit upam da do polovice februarja..to pomeni približno 0.7/0.8 kg na teden, kar je realen cilj, če bom pridna. Vmes nameravam vštulit še kak vodni dan..kakšni nasveti(razen tega: " A dej no, lahko ješ vse, samo v mejhnih količinah") so dobrodošli.

Mal več športa bom tud poskušala vrint notr(predvsem tko, da mal spuščam avtobuse in se sprehajam mal več heh, tud to pomaga

pa kak orbitrek). Matr..sem se hujšat spravla že biljonkrat..ampak zdaj sem pa dečku obljubila(ne pod njegovo pobudo, jaz sem ga izkoristila ubistvu, da si pomagam

), da bom spravla to dol, kar moram + za nagrado dobim novo uro, par kavbojk in jopco.

Bom poskušala poročat na kak teden.
Uu, to pa me zanima. Kako ste kej z dietnimi pijačami? S tem predvsem cilja na kokakolo zero/light, cockta light ipd..? Glede na to, da pač s kcal nikakor ne pripomore k pridobivanju teže ali zaustavljanju izgubljanja teže..se mi ne zdi nič napačno razen pač to, da vsebujejo sladila in da so mehurčkasta. Ampak sm ful sucker na te mehurčkaste pijače, je vredu, če jih mam za neko nadomestilo?
It was forever..but it didnt last long..