vrjetno moja, k je bla po postih sodeč nazadnje gor 27ga..sam vidm da se kr redno kukr tok prkazuje tko da me ni strah sam odpiše še,pa gremo na lov jz sm vesela česarkoli,pa če dobim mandarine..kilo mandarin,sam poštnina je ubitačna pol
keepsake napisal/-a:ampak za nekatere bi točno vedela kaj kupit, s tem da bi bile tega totalno vesele.
Jz sm upala, da bom kako tako fasala. Ampak hey, maybe next year! Vseen mam idejo kaj prštimat že v glavi, sam še spravt se je treba pa nabavit zadevce
Chiqqa, za kilo mandarin oz. paket do 1kg, je poštnina 2,70€. Tko da ni panike, ni tolk drago
haley napisal/-a:Jaz imam tudi že neko okvirno idejo kaj bom poslala
Ja, tud jaz...sm se zanč vrgla v cosmo-vohunstvo pa sm se že neki spomnla...sam poslala bom pa pol sred decembra al pa še kasnej, d abo glih pred prazniki
Ja o marsikomu je težko kaj zvedt, ker recimo bolj malo sodeluje na forumu ali pa ne napiše veliko o sebi. Samo vsak se bo skušal potrudit po najboljših močeh pri darilu... Itak je tle važen namen, ne pa da bodo nekomu neko skrito željo izpolnili
js mam tudi v glavi že kaj bi kupila.. bo pa pršlo upam, da kr luštkano.. in upam, da sem tudi vredu naštudirala mojo izbranko, ker po postih sodeč in po tem kaj ma rada ji bo pomoje kar všeč
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.