Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

sončk napisal/-a:Jst sm pa mislla, da je solata :o

To se pa vid ja.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Evo, da poročam :)
Punca je očitno šla v vezo s tem fantom, ker sem včeraj videla že njegov avto pred njihovo hišo. Zanimivo pa je tudi to, da gresta drug mesec za 14 dni v Egipt :) Očitno je ljubezen premagala meje.
Dule
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dule »

Potem, pa kmetija tud ne predstavlja takega problema, če lahko gresta na 14 dnevne počitnice :D
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

kalanhoja napisal/-a:Evo, da poročam :)
Punca je očitno šla v vezo s tem fantom, ker sem včeraj videla že njegov avto pred njihovo hišo. Zanimivo pa je tudi to, da gresta drug mesec za 14 dni v Egipt :) Očitno je ljubezen premagala meje.

meje v njeni glavi
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če jih je. Se mi zdi, da si bo še premislila :P Vsaj glede na njeno mišljenje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Eh končo, naj se je enkrat odločila :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Dule napisal/-a:Potem, pa kmetija tud ne predstavlja takega problema, če lahko gresta na 14 dnevne počitnice :D

Zakaj pa ne bi mogla it?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, ker če imaš sam kmetijo in ni nikogar, ki bi poskrbel za kmetijo takrat ko te ni, ne moreš dejansko nikamor jit za več kot 12 ur :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Tukaj sta še starša in delata na kmetiji. Pa tudi, če ju ne bi bilo se ponavadi koga dobi za tisti čas. Ne vem od kje mišljenje, da če imaš kmetijo pa nikamor ne moreš. Moji sorodniki imajo kmetijo pa ravno tako vsako leto gredo na eno potovanje v tujino in še malo na morje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja no, kaj pa ko starši ne zmorejo več delati?
Seveda se prosi, ampak lahko da dejansko nimaš nikogar prositi, to zna biti pa problem.

Pri nas doma dejansko praktično nikamor ne gredo. Če pa kdaj, le za kakšen večer in ostali sorodniki pomagajo, ampak sosedje (ki imajo tudi kmetijo in se protiusluga vrne seveda). Zato pa sama nočem imeti kmetijo, ker vem da me bo služba zapregla za več kot 8 ur. Pa tudi sama žal ne vidim užitka v tem. Blagor tistim, ki ga. Jaz sem za en ogromen vrt za hišo in to je to :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Ja no, kaj pa ko starši ne zmorejo več delati?
Seveda se prosi, ampak lahko da dejansko nimaš nikogar prositi, to zna biti pa problem.

Pri nas doma dejansko praktično nikamor ne gredo. Če pa kdaj, le za kakšen večer in ostali sorodniki pomagajo, ampak sosedje (ki imajo tudi kmetijo in se protiusluga vrne seveda). Zato pa sama nočem imeti kmetijo, ker vem da me bo služba zapregla za več kot 8 ur. Pa tudi sama žal ne vidim užitka v tem. Blagor tistim, ki ga. Jaz sem za en ogromen vrt za hišo in to je to :D

Saj pravim, da potem koga drugega prosiš. Vsaj pri mojih sorodnikih je tako. Meni se zdi, da če imaš željo it, boš šel. Večji problem kot kmetija se mi zdijo bolni starši, takrat pa res vedno ne moreš it. Ampak tudi s tem se marsikdo sreča. No samo jaz starše ne obravnavam kot problem, ampak kot dolžnost.
Je pa marsikje tako, da ko enkrat starih staršev ni več, oz. ne zmorejo več, so takrat že otroci toliko veliki, da ne hodijo več s starši na dopust in ta čas poskrbijo za kmetijo.
Drugače pa tudi jaz nič ne pogrešam kmetije, (razen par dobrot, ki se jih tam dobi).
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

jst bi rd da skenslajo to reklamo "kuhajmo z damjanom murkom" :lol:
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:jst bi rd da skenslajo to reklamo "kuhajmo z damjanom murkom" :lol:

A si mal temo zgrešil-a?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Se strinjam s tabo kalanhoja...Če imaš kmetijo ne pomeni da ne moreš nikamor it...na dopust..
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

No pri moji žlahti dejansko ne grejo. Je res, da imajo malo večjo kmetijo in bi jo bilo malo težko kar nekomu poturit za 1 teden. Njihovi prijatelji kmetje imajo že s svojimi kmetijami dovolj dela, ne-kmet pa itak ne bi znal zrihtat stvari.
Tako da se mož in žena za kakšen dan izmenjata na morju (otroci so ves čas dol), skupaj pa več kot za en dan res ne gresta.
Odgovori