razočaran___ napisal/-a:No vidm, da si je vsak nekak po svoje razlagal ta razpad zveze in ne nisem je pustil, ker sem potreboval družbo in tud ne, ker bi ga rad "namakal" in tud ne zarad takih neumnosti... Pač pa je zveza šla tja v 3 krasne zaradi vsakodnevnega kreganja zaradi lubosumja... Tako, da ni bil žur nikoli prioriteta. Sploh pa v 5 letni zvezi nisem kaj preveč žural oz. zelo malo (to pomeni 1 krat na mesce pa še to komaj).. Na koncu pa ja sem se šel rad sprostit z družbo ven, ker sem vedel, da to nikamor ne pelje več. Pač je ženska pustila močan pečat v meni in ko slišiš nekoga s katerim si bil toliko časa v zvezi te preplavijo velika čustva.
Tudi ona ni bila največji "angelček" ampak ji tega enostavno nebom nikoli zameril...
Kot prvo mi je padlo v oči, da skriva vajine zdajšnje pogovore pred fantom. Zelo dvomim, da sta srečna, zagotovo pa nimata iskrenega odnosa. To se v resni iskreni zvezi ne dogaja. Sms je pa namerno poslala - ravno zaradi tega, ker v njeni zvezi ni vse tako, kakor bi moralo biti. Pa se je spomnila nate - verjetno si še precej v njenih mislih...
Vidim, da je tebi začela punca malo presedati zaradi svoje ljubosumnosti. Se ne čudim. Normalno je, da gre vsak kdaj tudi zase ven, ima svoje hobije, pri tem pa mu partner ne "visi na vratu". Najbrž pa še ni šla preko meje, ki je pri tebi očitno zelo visoko. Vsa ta njena ljubosumnost pa pomeni, da ti punca ni nikoli resnično zaupala, ker ni bila gotova sama vase!
Očitno si v tem času nisi dovolil te bivše punce toliko pozabiti, da bi se dovolj odprl in spoznal kakšno novo. Zato pa je še tako v tvojih mislih in ko se je oglasila, si verjetno kar skočil...
Praviš, da je nisi ti pustil, ampak ona tebe. Vseeno pa razmisli - kaj si vse prenašal. Nekako dvomim, da se je v tem času tako spremenila, da je postala bolj uvidevna, pripravljena sprejeti kak kompromis... Lahko pa poskusiš, če bo priložnost.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.