Sicer pa tudi v Mercatorju prisegam na Slovenske proizvode
Pa a ni zanimivo, da je tudi v Hoferju vedno več slovenskih izdelkov? Slovensko mleko (kar še v Alpskem mleku ni), kruh, še Pogrej in pojej imajo, kar nekaj slovenskih vin, itd...
KLEMY

Sicer pa tudi v Mercatorju prisegam na Slovenske proizvode

*mala* napisal/-a:^^ A tudi izdelki z Mercatorja s s kmetov?Sicer pa tudi v Mercatorju prisegam na Slovenske proizvode
Pa a ni zanimivo, da je tudi v Hoferju vedno več slovenskih izdelkov? Slovensko mleko (kar še v Alpskem mleku ni), kruh, še Pogrej in pojej imajo, kar nekaj slovenskih vin, itd...
KLEMY
jagoda-malina napisal/-a:*mala* napisal/-a:^^ A tudi izdelki z Mercatorja s s kmetov?Sicer pa tudi v Mercatorju prisegam na Slovenske proizvode
KLEMY
Kar vidim po prospektih kaj dosti nimajo.
Tuki še zdaleč ni vse, zadnjič sem vidla bali čokoladke, seveda z drugačnim napisom, ampak popolnoma istimi barvami embalaže ter made in slovenia.
Pa njihov čips v valju je isti kot Pringles, sej ne da je to slovensko, ampak omg <3

cvetkaaa napisal/-a:Ja sam kar jaz vem je v Hoferju ceneje samo, če je slabše, če je pa kao enako je pa še dražje. Tako, da če ste že pri WC papirju je enako 3 slojni ziher cenejši v Mercatorju, sploh un, ki je njohova blagovna znamka je prav dober in poceni pa še odišavljen.
Sem danes vidla test o probiotičnih jogurtih, ki so ga naredili. Očitno so naši in hrvaški boljši od nemških in avstrijskih. Govorim o kvaliteti, ne o okusu.