Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Postavite vprašanje, kopirate spodnji seznam in se dopišete na konec čakalne vrste:

sHe..str.27 za Natašo
**medyka** str.28 za Natašo
mihaela974 str.28 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
bejbika, str. 29 za Natašo
Sončno_dekle, str. 29 za Natašo
Majchyy, str.30 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
J.Lo ... str 31 za Natašo
Lnhuis4, str. 32 za Natašo
Maudisa, str. 32 za Natašo
spely_, str. 32, za Natašo
rdečakapica,str.32 za natašo
Čokolada***,str 32 za Natašo
Iziris, str 32. za Natašo
Chocolates, str. 33 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
yordania, str 33 za Natašo
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Moram malo spremenit vprašanje, ker se je od takrat, ko sem postavila vprašanje, marsikaj spremenilo :)

Mene pa predvsem zanima kako mi kaže v ljubezni. Se bom zaljubila? Bom spoznala koga, s katerim bi se lahko razvilo kaj trajnega? Všeč mi je poslovni partner. Vidiva se samo občasno. Kako mi kaže pri njem? Sem pa spoznala tudi enega fanta, ki je zelo vredu, prijazen, razumeva drug drugega. Kako bo pa kaj z njim? Bova ostala prijatelja ali se bo iz tega kaj razvilo?

Hvala za odgovor.

sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
ribicaX, str. 34 za Natašo
Zadnjič spremenil ribicaX, dne 18. Feb. 2010 16:50, skupaj popravljeno 3 krat.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Natasa* - waw..sej ne morem verjet no. Obvladas! Pa da na kratko obrazlozim, najina zveza je takšna kot si jo opisala. Glede stanovanja (res je, na žalost vmes posegla tudi neka bolezen, ki bo mogoče malonekost zavrla nadaljne delo). Imama tudi, kot si omenila, res pomoč staršev. :)
In res je kar se tiče službe, bom nadaljevala v tej smeri, tečaj in ful upam, da se mi v tej smeri potem odprejo kakšne možnosti.
Edino glede potovanja upam, da se nama to čimprej uresniči.
Skratka, še enkrat hvala za odgovor, in še vnaprej ti želim tako uspešne poglede v karte.. Lp
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

sHe. napisal/-a:Živjo!
Nataša pisala sem ti že pred nekaj meseci in takrat si mi povedala vse pravilno:)
Sedaj pa me zanima:
- Zdravje
- Razmerje s fantom, skupaj sva ze skoraj eno leto, kako kaže naprej?

Hvala :)

Najprej zdravje:

Ne vidim kakšnih hudih bolezenskih žarišč, še celo prav dobra klinična slika se kaže. Vitalna si in od energije kar prekipevaš. Mogoče malce težav na roki (tudi rama še pride v poštev) - ker na tem delu telesa je padla edina malce zoprna karta, ampak tudi to je lahko samo kakšna stara poškodba, ki še malo težav dela ...

Ker pa sploh sprašuješ za zdravje (sklepam, da nekaj pač mora biti, če te to zanima), sem vrgla še karto na 'tisto', zaradi česar si takšno vprašanje sploh postavila. In karkoli te že skrbi, se zna še nekaj časa vleči. Mogoče ti največ težav povzroča prav pretirana zaskrbljenost, čeprav možna je neka okužba ali vnetje (karta neiskrenosti, skritih vzrokov), ampak razplet je v redu. Glede na tvojo klinično sliko (energije in vitalnosti imaš res dovolj) bi rekla, da se ti na sploh ni kaj bati.

Razmerje s fantom:

Karta pod vajino težavo kaže na neke težave, ki sta jih imela nedavno (obdobje do meseca nazaj), mogoče povezano s kakšnim ljubosumjem ali vmešavanjem koga tretjega. Trenutno je vajino razmerje na neki prelomnici: karta usode in smrti za sedanjost kaže, da se tej prelomnici nista mogla ogniti (je usojena) in da se bo nekaj v vajinem odnosu moralo spremeniti, da se bo razmerje lahko razvijalo dalje (brez tega ni potenciala rasti). Imata v povezavi s to prelomnico odprto karto sreče, kar pomeni, da vama gredo okoliščine na roke, osebno pa bo eden od vaju malo pod pritiskom in sicer zaradi notranjih strahov in dvomov ali pa pritiskov od zunaj (kdo, ki ni prav dobronameren (karta svoražnika). Dokončna odločitev pade v februarju in vajino razmerje prestopi v novo, višjo, svežo fazo v marcu. Potem je pred vama razcvet (karta otroka in hiše).

Mogoče sploh ni tako hudo, kot se zdajle sliši, ko tole razlagam. Karte včasih pokažejo bolj kar se navznoter dogaja, ker pa te ne poznam v živo, nisem prepričana, ali gre za konkretne zunanje težave (prepire) ali za kaj navznoter (navzkrižja med željami in dejstvi). Kakorkoli že, nekaj malega brusenja imata pred sabo, ampak rezultat bi znal bil čudovit.

Toliko zaenkrat :wink:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

TOM-Lady napisal/-a:Natasa* - waw..sej ne morem verjet no. Obvladas! Pa da na kratko obrazlozim, najina zveza je takšna kot si jo opisala. Glede stanovanja (res je, na žalost vmes posegla tudi neka bolezen, ki bo mogoče malonekost zavrla nadaljne delo). Imama tudi, kot si omenila, res pomoč staršev. :)
In res je kar se tiče službe, bom nadaljevala v tej smeri, tečaj in ful upam, da se mi v tej smeri potem odprejo kakšne možnosti.
Edino glede potovanja upam, da se nama to čimprej uresniči.
Skratka, še enkrat hvala za odgovor, in še vnaprej ti želim tako uspešne poglede v karte.. Lp

Hvala in me veseli :wink:

Glede potovanja pa ... ti se kar pripravljaj na to, da gresta tako kot je planirano. Redko katere stvari so nam zares usojene, tako da karte bolj kažejo verjetno prihodnjo sliko (energije, odnose, okoliščine), ne da bo stoprocentno tako.

Ponavadi jih vzamemo kot svarilo, da se že vnaprej na kaj pripravimo in mogoče kakšni slabi stvari ognemo ali pa skozi življenjsko nevihto bolje speljemo kot bi, če ne bi slutili.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Zapišete vprašanje, skopirate pod njega tale seznam in se napišete na konec čakalne vrste:

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leja88 »

Natasa* napisal/-a:
Leja88 napisal/-a:EMne pa zanima, če bova s fantom rešila težave, ki jih imava, pravzaprav bolj on, a vse skupaj vpliva na najino zvezo.

:D :D :D Po moje se je v teh dveh mesecih že trikrat vse na glavo obrnilo, a ne?

Bom vseeno vrgla karte, da vidimo, kako stojita zdajle in za majčkeno v naprej:

Njegov odnos do tebe je poln ljubezni, to je to, kar ga pravzaprav drži pokonci.

Ne vem, o kakšnih težavah je bilo govora takrat ko si postavila vprašanje, ampak po kartah sodeč ima tudi trenutno precej težav. Karta ljubosumja, sovražnika in lopova so vse tri karte, ki kažejo na neke neprijetne zadeve z okolico (morda gre za zadeve, ki so mu tudi do neke mere skrite (sovražnik je nekaj skritega, skrivnostnega), in morda za zljudi, ki bodisi rovarijo proti njemu v interesu lastnih koristi (lopov), bodisi gre za neko situacijo rivalstva (ljubosumje, tretja oseba)). Na vse te tri, zoprne in črne karte, kar pomeni, da ni prav enostavna situacija in da ji ne more pobegniti, je padla karta upanja in z njo sporočilo v znamenju števila tri (lahko gre za tretji poskus, tri tedne, tri mesece). Je pa to nevtralna karta, ki prinaša svojevrstno olajšanje.

Ker se med njegovimi kartami pojaviš tudi ti, v obliki karte srčne ženske, sklepam, da vajino razmerje zdrži pritiske, ki jih je deležen, pa tudi vajino razmerje. Ne čisto brez posledic. Karta bolezni kaže, da je možna neka otopelost, fizična in čustvena izčrpanost, kar se bo v odnosu še posebno poznalo v decembru, morda tudi januarju. Potem pa le prihaja sporočilo (to je lahko samo spoznanje, lahko pa ta karta namiguje tudi na uradno papirologijo, dokumente, diplome) in z njo karta smrti v februarju, morda marcu, ki v tem primeru odigra pozitivno vlogo, saj nakazuje konec neprijetnosti. Serija kart se konča s karto darila, kar pomeni, da bi iz vse te kolobocije kaj lahko izvlekel tudi kaj dobrega (pa četudi le pomembno spoznanje).

Upam, da ti karte kaj pomagajo :wink:

ja v teh dveh mesecih se je res vse obrnilo na glavo, nekaj dni po tistem sva šla narazen in sedaj ni ne duha ne sluha o njem. vem le, da ima baje novo punco.. Jaz sem poskusila še nekajkrat z sms-i, vendar me ignorira... še vedno ga imam rada in še vedno ga nisem pozabila, po tiho si še vedno želim, da bi bila nazaj skupaj... ampak zgleda da ni odvisno od mene, naredil bo tako kot bo njemu pasalo...
a lahko sedaj pogledaš v karte kaj in kako bo naprej, če je še kako upanje zame ali nima smisla, da vstrajam?
Bodi to kar si
Duan
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Duan »

Živjo Nataša!

Ko boš imela čas te bi prosila za naslednje odgovore:

Kdaj se bova s partnerjem preselila na svoje v svoj domek:)?
Ali se mi v kratkem kaže menjava službe, kjer bom zadovoljnejsa, tudi akr se financ tiče?
Kako bo z zdravjem? Se mi bo ščitnica uspela regulirati?

Najlepše se ti vnaprej zahvaljujem za tvoj čas in tvoje odgovore

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *milka* »

Pozdravljena. No, da še jaz pristavim svoj piskrček :)

Zanima me kako bo kaj v ljubezni. S fantom sva že kar lep čas skupaj in me zanima kako nama bo v nadalje šlo v zvezi. Sama sem glede čustev malce zmedena, saj ne vem več, če je to to, ali ostajava skupaj le zaradi navezanosti.

Misli mi pa bežijo zmeraj bolj k enemu fantu, ki je v preteklosti čutil nekaj do mene. Tudi jaz sem gojila čustva do njega, vendar zaradi spleta okoliščin nisva bila skupaj. Vem, da so njegova čustva bila kar dolgotrajna in močna (če se ne motim) in v glavi se mi znova in znova postavlja vprašanje, kako je sedaj s temi čustvi. Je kaj možnosti? Stikov trunutno nimava.

Ja, res sem zmedena. Sama sem za zvestobo, da ne bo pomote. Morda si bom kaj bolj razjasnila čustva s tvojo pomočjo, ker sem nekako ujeta v nekem labirintu čustev. Kot da nekako ne znam priti iz preteklih čustev, zmeraj me lovijo. Vem, da moram sama razčistiti s tem, vendar mi bo tvoj odgovor v pomoč.

Zanima me še kako bo kaj na področju prijateljstva. Če bom spoznala kakšno osebo, ki bo res prava prijateljica. S svojo najboljšo prijateljico sem izgubila stike in čeprav si želim, da bi dobile stike nazaj imam občutek, da si ona tega ne želi oz. ni pripravljena.

Hvala že v naprej.

Sem malce osvežila vprašanje :)

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
Zadnjič spremenil *milka*, dne 06. Mar. 2010 15:25, skupaj popravljeno 3 krat.
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
dandejcica
Sramežljivka
Sramežljivka

upam da se me bo slišalo in da dobim odgovor

Neprebrana objava Napisal/-a dandejcica »

imam eno vprašanje zase in za osebo s katero mislim preživet življenje.
jaz sem rojena 5.2.1989 on pa 28.5.1991 . zanima pa me če je to veza s katero lahko vztrajam in sem srečna?
zanima pa me še če bom kdaj stopila na slovensko glasbeno sceno v katerikoli obliki kot npr. novinarstvo ali kaj podobnega?
in še zadnje vprašanje:bom dobila kako konkretno službo in kako bo moje finančno stanje?

hvala res vnaprej za odgovor.

Lara

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Duan, str.34 za Natašo
*milka* str. 34 za Natašo
dandejcica, str.34 za Natašo
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Ola :)

-> Mene pa zanima kako bo s službo? S stanovanjem?

-> Glede bivšega partnerja. Je srečen? Bova še kdaj prijatelja?

-> Kako bo s to zvezo v kateri sem trenutno?

Hvala :*

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
shania, str. 34 za Natašo
Zadnjič spremenil shania, dne 27. Apr. 2010 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

**medyka** napisal/-a:Po enem mesecu se je veliko spremenilo. Zanime me spet glede bivšega. Rečeno je bilo, da mu čez 2 meseca pade karta usode, da ga čaka nekaj usodnega in se zadeva naju. Se je to kaj spremenilo ali še vedno drži? Zvedela sem, da ima novo punco, samo mislim, da je le neko prehodnjo dekle, saj je vedno govoril slabo o njej. Se bo iz tega razvilo kaj resnega? Prekinila sva tudi vse stike. Kako kaže kaj glede naju? Je še kakšna možnost, da bi bila spet skupaj?
Obstaja pa tudi ena nova simpatija. Mi je zelo všeč, a se nekako nisva še spoznala. Kaj pravijo kaj karte glede njega? :) Vnaprej hvala za odgovore. :)
Kako kaj zdravje? :)

Ta trenutek so ti karte obetavno padle. Si v fazi, ki omogoče nove, sveže začetke, ko je dotok energij in priložnosti ugoden, še posebno v romantičnem smislu. Odprla se ti je karta ljubezni, pod njo pa tudi karta svečenika, ki vendarle svetuje, da v svojih srčnih hrepenenjih ohranjaš notranji mir, ostajaš osrediščena na dejstvo, da je vse, kar se dogaja, na dolgi rok zate najboljše (pa četudi se ta trenutek ne zdi nujno tako).

Nova simpatija (no, nova je bila pred dvema mesecem) o kateri med drugim tudi sprašuješ pa: je sicer karta ljubezni tudi z njegove strani, ampak zaradi vseh ostalih kart, ki so padle, dvomim, da je ta zelo očitna in jasna. Z njegove strani se kaže distanca, odmik, tudi neke stvari, ki so prikrite ...

Za naprej pa: ne sprašuj se več toliko za bivšega, ker to ni več tvoja stvar. In ne sklepaj sama pri sebi računov brez krčmarja, ker boš prav ti tista, ki bo na koncu potegnila kratko. V februarju se tebi (še posebno mišljeno v ljubezni) odpira karta nenadne sreče. Vse se bo obrnilo tako, da boš sama najbolj presenečena nad ugodnim izzivom. In karta zaklada, ki pade od tu naprej, kaže, da se trend lepega zate nadaljuje ...

Zdravje: nedavno si imela neke manjše težave (lahko že gripa, prehlad, viroza), ampak očitno zelo prehodne. Za naprej ne vidim težav. Tja do pomladi si ok.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Čakalni seznam:

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Leja88 napisal/-a:
ja v teh dveh mesecih se je res vse obrnilo na glavo, nekaj dni po tistem sva šla narazen in sedaj ni ne duha ne sluha o njem. vem le, da ima baje novo punco.. Jaz sem poskusila še nekajkrat z sms-i, vendar me ignorira... še vedno ga imam rada in še vedno ga nisem pozabila, po tiho si še vedno želim, da bi bila nazaj skupaj... ampak zgleda da ni odvisno od mene, naredil bo tako kot bo njemu pasalo...
a lahko sedaj pogledaš v karte kaj in kako bo naprej, če je še kako upanje zame ali nima smisla, da vstrajam?

V naslednjih treh mesecih, najdlje, se bo izčistilo, kako in kaj je z vama. Možnost za to, da prideta spet skupaj, obstaja, ampak garancije, da dejansko tudi bo tako, vseeno ni.

Če je to to, se bo zgodilo samo od sebe tako, kot mora biti. Če to ni to, ga lahko vsak dan kličeš, mu pišeš, se trudiš, pa se ne bo izšlo. Največ kar lahko narediš je, da mu pustiš biti. Umaknil se je z razlogom (pa četudi so ti znani samo njemu) in to enostavno spoštuj. In pa živi dalje.

Upanje zate je (vedno je bilo in vedno bo), ampak zaradi tega niti slučajno ne smeš nehati živeti dalje. Glej naokoli, druži se in ti bo čas pokazal. Mogoče se v teh nekaj tednih pred tabo v tebi zgodi neka sprememba. Nekaj, zaradi česar boš ti vse skupaj drugače videla. Zaupaj malo v življenje (v silo, ki ve več, kot vsi ljudje skupaj).
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *milka* »

Natasa* napisal/-a:Čakalni seznam:

piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
kiny, str. 33 za Natašo

mene, Duano in dandejcico ste ven izpustili :?
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
Odgovori