Moški, ki se jim ne da ukvarjati z ženskami

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Horus napisal/-a:
Jochie napisal/-a:horus, ti si car! :D

Ma, sem bolj ciljal na God, ampak car bo tud dovolj za zacetek :twisted: :lol: :cool:

glede na to, da sem obritoglavec, bi moral biti ponosen na moje besede... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi se samo šalimo,,,, :P
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Horus napisal/-a:
V odvisnosti od karakterja zenske in moskega lahko (do neke mere ali v celoti), ni pa nujno da, vkljucujejo:

-Zapravljanje denarja za stvari, za katere ga sicer nikoli ne bi,
-zapravljanje casa za stvari, za katere ga sicer nikoli ne bi,
-odpoved lastnemu druzabnemu zivljenju,
-odpoved svojim hobijem,
-odpoved moznosti sexa z drugimi zenskami,
-odpoved svobodi, da pocnes kar zelis kadar zelis in kakorkoli dolgo zelis,
-odpoved lastnim zeljam v korist njenih,
-skrb za njeno dobro pocutje,
-skrb za njeno sreco,
-skrb za njeno zadovolj(e)nost,
.
.
.

To je iz glave brez nekega hudega premisljanja.
Basically je tako.

In 2 opombi:

a) preden zacne katera nastevati cemu vse se zenske morate odpovedati, to tu ni tema in je irelevantno,

b) tudi ce moskega zenska v te stvari ne sili, si bo vsak moski, ki se resnicno zaljubi v zensko, te stvari zacel omejevati sam.

b1) in da ne bo katera izjavila, da smo si pa potem moski sami krivi, ker se prostovoljno tako omejujemo, tisti, ki se ne (ceprav je omenjen v prvem postu skrajni primer) so oznaceni za:
claire napisal/-a:tipičen primer "klasičnega kretena"

Ampak ste si res sami krivi- če ubogate žensko, ki vas v te stvari sili, če se omejujete sami zaradi ljubezni in če se obremenjujete s tem kako vas bo kdo označil. Tvoje alineje zame niso zveza ampak zapor. Je treba samo najti pravo osebo zase. In če se zaljubiš v nepravo jo pustiš in pozabiš.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a la HauteCouture »

js bi šla na gokarde :lol:
Sol lucet omnibus.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Horus napisal/-a:In btw, claire, te popolnoma razumem, da ti gre v nos, da bi moski tako razmisljal. Od takega moskega ne mores potegniti nobene koristi. Ce zamenjamo spole bi potemtakem lahko imenovali za "klasicno kuro" zensko, ki noce spati z moskimi (torej frigidno ali homoseksualno).

ajme horus ... pozabil si še dodati ortodoksna feministka in še kaj bi se sigurno našlo na tvojem seznamu, ko ti zmanjka konstruktivnih argumentov

pa vendar mi je zanimivo opazovati, koliko se trudiš vendno znova (vsaj na tem forumu) zatreti mišljenje punce, ki ne ujčka čustvenega invalida
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

delusional napisal/-a:Kaj je narobe s tipom, ki ga ukvarjanje z žensko izčrpava in mu jemlje energijo?
Kaj pomeni, če tipu trenutno ni do zmenkov z nobeno žensko, a pravi, da se to lahko obrne?

Imam npr. znanca, ki pravi, da noče met punce, ker da so to sami problemi. Je rekel, da gre raje enkrat na mesec k prostitutki in rešeno.

mali milijon opcij lahko pride v poštev ... mi lahko tu ugibamo, pa ne bomo vedeli, čemu ima on takšno dojemanje.
Vsekakor pa, če je nekomu takšen probelm, obremenitev in teža biti v razmerju, je vsekakor bolje da ni v razmerju ...

so pa mi 'smešni' tipi, ki jamrajo kako grozno je biti v vezi, pa vseeno vztrajajo v njej
Zadnjič spremenil puma, dne 02. Dec. 2009 14:49, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

...
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

in zakaj ga zdej moraš zmerjat z invalidom?

resnica boli ja...zato je tebi bed in ga žališ ker je zadel bistvo.

kot je napisala da smo tipi sami krivi ker kupujemo take stvari...če jih ne bi kupovali bi verjetno bile užaljene in takoj bi vihale nos ker vam neki ni všeč.
in potem bi si rekla...fak ziher me nima rad...ali ima drugo...razmišljanje bedarij..in to bi vodilo v ljubosumje kasneje pa v prevaro.

in pol bo biu spet tip kriv ker si ga prevarala zato ker ti ni naklanjal tolikšne pozornosti.

ne vem zakaj moraš takoj človeka zmerjati z raznimi žaljivkami...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^
tako kot obstajajo fizični invalidi, obstajajo tudi čustveni (ne glede na spol) ... kje vidiš ti tu žaljenjenje, je tvoj problem.

kar se tiče tvojega scenarija, sploh ne vem o kakšnem kupovanju in prevari pišeš ...

prej sem napisala, da moški ki dojame razmerje kot breme, pač naj bo sam ... zakaj pa dojema razmerje kot breme pa itak samo on ve, mi tu na forumu lahko ugibamo in sestavljamo tisoč in en scenarij ...
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

mislim tudi na splošno žaljenje v drugih temah, ne samo tej...sej forum je zato da se pomeniš o neki stvari...pač vsak ma svoje mišljenje če ti ni všeč še ne pomeni da je ......

recimo...tut tak tip ki se zapre in noče imeti punce se mi zdi malo usekan v glavo, ker se smili sam sebi. kot da je on edini ki je bil prizadet v ljubezni itd.

poznam par primerov ki imajo mnjenje da so vse ženske K???E...to je zame patetičnost. imajo probleme sami s seboj ampak tega nočejo priznati in za vse njihove napake so krivi drugi.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

heh ... a nebi raje ti to komu drugemu pisal o tem, kako žaljenje ni ok :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

puma napisal/-a:heh ... a nebi raje ti to komu drugemu pisal o tem, kako žaljenje ni ok :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Horus napisal/-a:

-Zapravljanje denarja za stvari, za katere ga sicer nikoli ne bi, -zapravljanje casa za stvari, za katere ga sicer nikoli ne bi,
-odpoved lastnemu druzabnemu zivljenju,
-odpoved svojim hobijem,
-odpoved moznosti sexa z drugimi ženskami,
-odpoved svobodi, da pocnes kar zelis kadar zelis in kakorkoli dolgo zelis,
-odpoved lastnim zeljam v korist njenih,
-skrb za njeno dobro pocutje,
-skrb za njeno sreco,
-skrb za njeno zadovolj(e)nost,
.
.
.
claire napisal/-a:tipičen primer "klasičnega kretena"

vse zgornje alineje lahko veljajo tudi za žensko. a dejstvo je, da odreči se sexu z drugimi moškimi, načeloma ni problem, ampak se porodi zaradi čustev do konkretnega moškega. če imaš ti kljub temu potrebo po drugih, pač ali slabo sexa, ali pa nisi za zvezo.
odrekanja hobijem, prijateljem ne bom sploh komentirala, ker takega fanta tudi sama ne bi imela.
glede denarja je tako, da če imaš same take, ki te ful stanejo si spet sam kriv. ne vem kje jih najdeš. če ti je pa muka svoji pupi kaj častit pa kupit darilce za praznike, roj. dneve,... si pa materialist. če maš za rundo s kolegi, imaš tudi za večerjo jebemti. (ne da vedno ti plačuješ. to je pa spet odvisno od "kure", ki jo najdeš).

dobro počutje, sreča in zadovoljenost je pa cilj zveze in ne mučenje. to je fajn in uživanje človek! in še enkrat pravim. če si ne moreš najti primerne in jo ljubiti je kvečjemu lahko problem v tebi in tvojem idiotizmu, ki sem ga napisala v prejšnjem postu.
sam si se lepo opisal z mojim citatom. (glej zgoraj)

(ne pravim, da so samo moški taki, a ta tema teče o njih. o ženskah bi se dalo pa tudi razpravljati seveda. a večina se jamra po forumu da ni "pravih" fantov.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

floribunda napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Pac so ugotovili, da oni z zvezo prakticno nicesar ne pridobijo, medtem ko zenske ogromno pridobijo in jih pol morajo strezt.

ja res je. sodobna ženska si tipa želi le zato, da ga lahko izmozga do konca in mu posrka zadnje kapje življenjske energije, sreče in sle.
s tem si pridobimo ogromno užitkov in ugodnosti.
sploh se nam zveza totalno splača in smo popolnoma nesposobne funkcionirat same.

kekec.

taki tipi očitno res niso srečali prave. mislim, da v zdravi partnerski zvezi dajanja/jemanja ne smatraš kot nekaj, kar delaš pod prisilo.
sej se ne gremo parazitizma, jebemu.
ali je pa enostanvno do zdaj srečeval ženske, ki so imela višja merila kot jih je on uspel dosegat (to ne pomeni, da je ženska čustveni vampir, ampak lahko pomeni, da je tip pač luzer)
Govor kar češ zaradi mene, ampak očitno ne bereva istega foruma.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Odgovori