miikena napisal/-a:a_pikica_a, ufff, si hitra Heh, jz mam pa eno, ki je nisem kej dost brala, ma se bo že kej luštnga namislilo. Let´s go fishing for ideas!
Btw: pošilja se pol bolj proti božiču, ane?
v 'navodilih' imamo zapisano, da naj bi darilca poslal do 24. decembra. Pa sej itak je cel december prazičen, tako da pomoje ni tok pomembno kdaj naj bi se darilo poslalo
miikena napisal/-a:Btw: pošilja se pol bolj proti božiču, ane?
Ja,meni bi bilo bolje da bi se pošiljajo nekje od 23. naprej in ne prej - da je res un taprav filing Drugače pa tista, ki je dobila mene, bolje da se ne zanaša na moje poste. (drugače mi lahko pošlje ali škatlo kondomov - ker pljuvam čez KT, ali pa škatlo Canestena )
Jaz sem že včeraj malo brskala po postih uporabnice, ki sem jo dobila, ampak se bom verjetno bolj zanašala kar na žensko intuicijo
No superca, da smo/ste dočakale žreb in svojo/ega.
Zdej pa je itak najbolj pomembna stvar, izbrati darilce..., a naj vas že kr sedaj spomnim, da ne pozabite slikati (in seveda jih tukaj prilimati) presenečenja, ki ga prejmete.
Bom mela kar tezavno delo Ker sem ze ponoc dobila ZS, sem sla ze danes ko sem sla cez mesto po n trgovinah, da najdem pravo stvar / dobim idejo, da ne bo slucajno razocaran/a, samo mislim, da bom morala se malo naokoli po stacunah potikat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
js sm izbrala darilo upam, da bo moji izbranki všeč... samo da sedaj čakam še malo, da pošlem bol za božička... moji izbranki pa bi rada sporočila, da se more delat, kot da neve kdo jo obdaruje...