Res je, da se majhne kmetije ne splača imet.
Ampak, mi imamo doma precej veliko kmetijo. Imamo novo štalo...torej na prosto molžo (to pomeni, da je 40 krav pomolženih v dobri 1 uri), ogromno strojev, ki nam precej olajšajo delo (na roke še samo tu in tam kaj postorimo) in denarja smo imeli vedno dovolj. Tudi hišo imamo novo in lahko rečem da živimo na nivoju.
Res je še vedno dosti dela, ampak mi vseeno potujemo (vsaj enkrat letno)..bili smo v Egiptu, Tuniziji, Angliji, vsako letu na morju...si pač dobimo kakšne fante tu okol, ki za kakšen teden molzejo namesto nas.
Ne bom govorila o številkah, ampak sem prepričana da sama, s svojo službo, povprečno plačo, ki jo bom imela in tudi povprečno partnerjevo plačo ne bom živela tako dobro kot živita moja ati in mami.
In tudi oblačim se tako kot mestne dekline...in ne boste verjeli...tudi petke imam

Večinoma ljudje, ki jih spoznam mislijo da sem kakšna fesy damica in so večinoma ful presenečeni, ko povem da prihajam iz kmetije. Način kako govorim, ni nič drugačen od mojih prijateljic iz bližnjega mesta.
Me zanima kako bi evva (ne zameri) ocenila mojega brata in bratranca (oba študirata v lj, sta postavna in se ful dobr oblačita)?