Rabim en lokal v centru Ljubljane, ki je odprt čimdlje, da je prijeten, da se da not normalno pogovarjat, in da ma dost velik plac, da se lahko združijo mize, za ene 20-30 ljudi. Pa notr bi bli. Predlogi?
Kje prodajajo (če kje), kakšno napravco za domačo uporabo, za vezavo (spirala), pa koliko to stane?
Tako kot pač v fotokopirnicah "zvežejo" skripte.
Lj, ali pa preko spleta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ ja artu v cityparku sem jaz vprašala, če mi lahko naredjo plakat, če jaz sliko prinesem, pa je ona ženska mal zmedeno delovala, pa je drugo poklicala, pa je še druga mal zmedeno delovala, ampak je na koncu nekak poštudirala, da lahko.
rachka_ napisal/-a:a ve katera, kje ti lahko naredijo plakat? se pravi, da neseš tja sliko v kakršnikoli obliki in pol naredijo ven veliko različico na papirju?
fotokopirnica odpade, ker tam tiskajo samo na navaden papir in kolikor vem, samo do velikosti A3.